Stiri Nationale si Internationale.

Noile tablete tablete Lenovo Tab 4 au ajuns în România


Lenovo anunță disponibilitatea noilor tablete din gama Tab 4, împreună cu accesoriile dedicate copiilor, pe piața din România. Noua gamă Tab 4 folosește un design elegant și oferă o performanță optimă corespunzătoare nevoilor fiecărui membru al familiei.

Modelele Lenovo Tab 4, în versiunile cu diagonală de 8 și 10 inci, au un design atractiv și aduc funcții multimedia de top precum difuzoare duale.

Dispozitivele premium Lenovo Tab 4 Plus, cu diagonală de 8 sau 10 inci, echipate cu carcase dual-glass care întorc toate privirile, ecrane full HD și procesoare puternice, vor fi disponibile în luna decembrie pe piața din România.

Lenovo a decis să facă un pas înainte cu seria Tab 4, oferind pachete de accesorii pentru a adapta dispozitivele diferitelor moduri de utilizare și, de asemenea, a personalizat experiența și mai mult prin integrarea unui cont pentru copii în Kid’s package.

Noile tablete oferă până la 12 ore de utilizare în regim normal și rulează sistemul de operare Android 7.0 Nougat. Funcția multi-user (utilizatori multipli) le permite părinților, adolescenților și celor mici să transforme Lenovo Tab 4 în tableta pe care o utilizează acasă. În final, fiecare utilizator individual poate personaliza tableta conform propriilor necesități, datorită pachetelor opționale pentru copii și a celor de productivitate.

Citeste tot pe techcafe.ro

Distribuie


Lasă un răspuns