Actualitate

Nokia 7 este un nou smartphone mid-range capabil

Nokia 7 este un nou smartphone mid-range capabilHMD Global ne surprinde prin lansarea unui nou membru în familia de telefoane Nokia.

Noul Nokia 7 este un dispozitiv cu specificații tehnice mid-range dar cu capabilități suficiente pentru utilizatori.

Nokia 7 se integrează de minune alături de modelele disponibile deja pe piață precum Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6 sau modelul de top Nokia 8. Noul telefon folosește aceeași linie de design alături de specificații tehnice suficiente pentru orice utilizator obișnuit de smartphone.

Telefonul are un ecran cu diagonala de 5,2 inci cu rezoluție FullHD, folosește procesorul Qualcomm Snapdragon 630 alături de 4GB sau 6GB capacitate a memoriei RAM. Alte detalii tehnice mai includ 64Gb spațiu intern de stocare cu suport pentru card microSD, cameră foto principală de 16Mp cu lentile Zeiss, conectivitate Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, o baterie cu capacitatea de 3.000mAh, port USB de tip C și mufă audio de 3,5mm.

Specificații Nokia 7
Ecran: IPS LCD, 5,2 inci, rezoluție FullHD 1080p cu protecție Gorilla Glass 3
Procesor: Qualcomm Snapdragon 630
Memorie RAM: 4GB sau 6GB, în funcție de variantă
Stocare: 64Gb cu slot microSD cu capacitatea maximă de 128GB
Cameră foto principală: 16MP cu lentile Zeiss, apertura f/1.8, bliț LED dual-tone
Cameră foto secundară: 5MP, apertura f/2.0, lentile wide-angle 84 de grade
Conectivitate: Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS, NFC, LTE Cat.6, USB de tip C, mufă audio de 3,5mm
Baterie: 3.000mAh
Sistem de operare: Android 7.1.1 Nougat
Telefonul rulează sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat dar va fi actualizat la versiunea 8.0 în scurt timp iar pe lângă asta va primi și actualizări de securitate în mod frecvent. HMD Global a mizat pe folosirea interfeței pure Android, fără prea multe aplicații adiționale așa că actualizările sunt mult mai ușor de realizat pentru companie.

Preț și disponibilitate
Noul smartphone Nokia 7 va fi disponibil pe piața locală din China începând cu 24 octombrie iar compania nu a oferit detalii despre disponibilitatea produsului la nivel internațional. Prețul acestuia începe de la aproximativ 370$ pentru modelul cu 4GB memorie RAM și poate ajunge până la 410$ pentru modelul cu 6GB memorie RAM.

Techcafe.ro

Citeste si...