Stiri Nationale si Internationale.

Nokia 8 este disponibil în oferta Orange


Nokia 8 este cel mai performant smartphone e top disponibil în portofoliul companiei HMD Global și se pare că a ajuns și la noi în țară. Poți găsi noul smartphone în portofoliul Orange de unde îl poți achiziționa la o ofertă bună de preț alături de un abonament nou sau prelungirea unuia existent.

Telefonul are specificații tehnice foarte bune ce pot mulțumi orice utilizator. Carcasa este una metalică iar suportul software este unul exraordinar. Compania HMD Global, companie ce deține licența de folosire a brandului Nokia, a anunțat deja că toate telefoanele Nokia lansate în acest an se vor bucura de actualizarea sistemului de operare la Android O dar și la Android P. Aceasta este o veste foarte bună pentru utilizatorii dispozitivelor deoarece se vor bucura de cel puțin doi ani de suport software.

Specificații tehnice Nokia 8
Nokia 8 este cel mai performant dispozitiv lansat anul acesta de către HMD Global. Telefonul folosește procesorul de top Qualcomm Snapdragon 835, are 4GB capacitate a memoriei RAM și 64GB spațiu intern de stocare extensibil cu până la 256GB prin folosirea unui card microSD. Acesta folosește un sistem de răcire din grafit care ajută la o mai bună disipare a căldurii emise de procesor și pentru a-l proteja de temperaturile înalte.

Ecranul are diagonala de 5,3 inci și afișează o rezoluție Quad HD de 2560×1440 pixeli iar bateria are capacitatea de 3.090 mAh. Alte detalii tehnice mai includ un port USB de tip C, tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0 și sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat fără modificări ale interfeței.

La nivel de fotografie, dispozitivul folosește un sistem dual pentru camera foto principală cu un senzor RGB de 13MP și un senzor monocrom tot de 13MP. Senzorul RGB are apertura de f/2.0 și dispune de funcții pentru stabilizarea optică a imaginii iar senzorul monocrom ajută utilizatorul la captarea fotografiilor în alb și negru, la fel ca pe telefoanele Huawei P9 și Huawei P10. Camera foto secundară folosește un senzor de 13MP cu apertura f/2.0 și un unghi de captare de 78.4˚.

Oferta Orange pentru Nokia 8
Noul telefon Nokia 8 poate fi achiziționat de la operatorul Orange la un preț de aproximativ 550 euro. Dacă alegi un abonament nou sau prelungirea unuia existent atunci poți achiziționa dispozitivul cu aproximativ 160 de euro alături de abonamentul Orange Me 43.

Techcafe.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.