Actualitate

Nostradamus vine cu previziuni infioratoare in 2019. Ti se face piele de gaina de ce se va intampla!

Nostradamus vine cu previziuni infioratoare in 2019. Ti se face piele de gaina de ce se va intampla!Nostradamus vine cu noi preveziuni infioratoare pentru anul 2019, daca nu stiai, acest Nostradamus a fost un profet, care si-a scris lucrarile in anul 1555, dar ceea ce scria el nu erau povesti, ci previziuni groaznice despre ce se va intampla in viitor cu omenirea, relateaza www.realitatea.net.

Acesta a murit in anul 1566, iar scrisurile lui au continuat sa atraga multi adepti din aceasta lume, astia fiind cei care au legat scrisurile lui Nostradamus, cu evenimente in viitor cutremuratoate, cum ar fi si atacul din 11 septembrie.
1. Coreea de Nord
Kim Jong-Un va fi dat jos de propriul popor, conform lui Nostradamus. Rusia va interveni pentru a prelua controlul țării. Din cauza acestei mișcări, imaginea Rusiei se va schimba pentru totdeauna.

2. Antarctica și încălzirea globală
Va exista o desprindere uriașă în ghețarii din Antarctica. Acest lucru va crește îngrijorările legate de încălzirea globală și va grăbi planurile de colonizare a planetei Marte.

3. Criza economică din Europa
Germania și Italia vor avea parte de un viitor dificil. Criza economică va fi într-o continuă creștere în aceste țări.

Citeste si...