Social

Nu ai nevoie de serviciu pentru a face 7,850 RON /zi.

Aveți destui bani? Aveți tot ceea ce visați? Vă place viața pe care o aveți? Dacă da, atunci nu vă pierdeți vremea, ci pur și simplu închideți această pagină.

Celorlalți vreau să le povestesc despre cum vor putea să nu mai meargă la serviciu de la 9 dimineața la 18 seara și să înceapă să câștige câte 400 – 500 de dolari pe zi în doar 2 zile, lucrând de acasă.

Asta am făcut eu, dar puteți și voi să faceți la fel, dacă vreți! Pe mine nu mă deranjează, însă cuiva îi va fi de ajutor pentru a-și schimba radical viața și pentru a căpăta în sfârșit independență financiară.

Câte ceva despre mine. Mă numesc Elena Tudor, am 26 de ani, sunt din Cluj. Sunt o fată simplă, dintr-o familie săracă. Părinții m-au făcut foarte târziu. Mama mea a lucrat ca asistentă medicală la policlinica din oraș, iar tata a fost șofer pe mașina de gunoi.

Toată copilăria n-am văzut altceva, decât eforturi de a cumpăra mai ieftin mâncare, haine și, dacă aveam norocul, părinții puneau deoparte bani pentru concediu. O dată la 3-4 ani chiar reușeam să mergem la Marea Neagră.

Am terminat școala. N-am avut posibilitate să fac facultate, a trebuit să câștig bani pentru mine și pentru părinți (care la vremea aceea erau la pensie).

Și am început să lucrez. M-am angajat ca vânzător-consultant cu un salariu de aproximativ 400 de dolari pe lună. Era aproape anul 2008, iar acesta era un câștig nemaipomenit pentru orașul Cluj.

Banii îmi ajungeau pentru toate, dar aveam un vis – o mașină nouă BMW X6. E foarte scumpă. Știam că va trebui să economisesc mult timp. Dar pe mine nu m-a neliniștit asta – căci doar e un vis! Iar visele nu se împlinesc pur și simplu. Așa gândeam pe-atunci…

Iar mai târziu a început criza. Asta a fost în decembrie 2009, dolarul a crescut, oamenii au intrat în panică. Eu nu aveam mai nimic de pierdut și am continuat să muncesc liniștită…

Magazinul nostru de haine pentru copii a mai rezistat încă 3 luni, iar în martie 2010 a dat faliment, iar eu am rămas pe drumuri. Fără loc de muncă, fără resurse financiare, pe umerii părinților pensionari.

Sărbătorile din primăvara anului 2010 nu au fost vesele pentru familia noastră. Deja de două luni căutam furioasă pe internet ceva de lucru.

După aproape încă 2 săptămâni de astfel de căutări, fiind practic de-a dreptul disperată, am dat de povestea unui tip, despre cum a reușit el să câștige într-o lună 8500 de dolari pe internet, stând în fața calculatorului, lucrând de acasă fără să se deplaseze.

Era o poveste despre cum a făcut comerț cu opțiuni binare pe site-ul companiei Binatex .

Am rămas ca lovită de trăsnet. Iată șansa mea, care apare o dată-n viață!

La început nu am înțeles nimic, dar am început să cercetez, să intru pe diverse site-uri, forumuri și bloguri, am citit o grămadă de informații pe tema asta și în final am înțeles. Ce fericire era pentru mine! Îmi aduc și acum aminte acest moment, când dintr-o dată am înțeles…

Întrerup puțin povestea, deoarece vreau să înțelegeți și voi despre ce voi vorbi mai departe. Vă voi povesti pe scurt și foarte clar despre opțiunile binare și nu va mai fi nevoie să căutați informații despre acestea, pe sute de site-uri, așa cum am făcut eu cândva . Vă economisesc timpul.

Opțiunile binare sunt o modalitate de câștig pe piețele financiare, absolut nouă, foarte simplă, rapidă și incredibil de avantajoasă. După cum probabil știți, pe aceste piețe se cumpără și se vând mereu diverse valute: dolari, euro, lire sterline etc. timp de 24 de ore, 7 zile pe săptămână, adică non-stop, inclusiv la sfârșit de săptămână și de sărbători.

Sarcina dumneavoastră este să deschideți gratis un cont pentru tranzacții pe site-ul unor astfel de opțiuni (acesta se numește site-ul broker-ului). Apoi trebuie doar să depuneți bani în cont, să stabiliți suma tranzacției și să apreciați corect cursul valutei, de exemplu al dolarului, în următoarele minute sau ore.

Există doar două variante: mai sus sau mai jos. Timpul tranzacției, pentru care vreți să faceți previziunea, îl alegeți singuri – de la 1 minut la 3 ore. Dacă ați apreciat corect, atunci ați câștigat aproape de 2 ori mai mult decât suma tranzacției. Dacă ați apreciat greșit, atunci suma tranzacției este retrasă din contul dumneavoastră.

Aceasta va fi munca pe care o veți desfășura, iar dumneavoastră vă veți numi ”comerciant”. În felul acesta veți putea lucra în orice zi, la orice oră, aflându-vă în orice loc. Veți avea nevoie doar de un calculator și de conexiune la internet. Vedeți, este foarte simplu, chiar și un copil se descurcă!

Când am înțeles absolut totul, deja nu mai aveam răbdare și am hotărât să încerc .

M-am înscris gratis, deschizând contul pe site-ul aceluiași broker – Binatex. Mai târziu aveam să aflu că acesta este cel mai bun broker în limba română.

După înregistrare, în contul meu erau 1000 dolari virtuali pentru test și învățare, bani pe care tot brokerul îi asigură gratis pentru instruirea tuturor.

La început mi-am încercat puterile cu acești bani pentru testare și am reușit. Chiar în prima oră am câștigat încă 170 de dolari. E drept, acestea erau doar cifre, iar eu îmi doream bani adevărați. Însă pe aceștia puteți să-i câștigați depunând bani în cont. Sunt multe modalități pentru a face acest lucru: cu orice card Visa sau Mastercard, Kiwi, Webmoney.

În seara aceleiași zile am depus bani adevărați în cont. Îmi rămăsese un card Visa de la fostul loc de muncă și din el am depus bani în cont. Pentru început am depus puțin. La acest broker poți începe cu doar 10$ și acesta este un mare avantaj! Drept să spun, mi-am putut permite să depun suma asta.

La o oră după ce am început cu bani adevărați, aveam în cont deja 26$!!! Era incredibil! Mi-a sărit inima din piept, abia puteam respira de emoție! Reușisem!!!

În noaptea următoare n-am închis un ochi, iar dimineață în cont erau deja 197$!!! O sută nouăzeci și șapte de dolari americani!!! Din 10 dolari depuși în cont seara!!! Nu puteam să cred!!! Doream să continuu la infinit, dar m-a doborât oboseala și m-am deconectat, ajungând cu greu până la pat…

Abia deschizând ochii la miezul zilei, m-am uitat din nou în birou și am văzut din nou 197$ în cont. Înseamnă că nu visasem!!!

În următoarea zi nu am plecat de lângă calculator și la miezul nopții erau în cont deja 773$!!! Am ținut minte pe de rost aceste prime cifre ale succesului meu!

Adică am câștigat 773$ minus 197$, care erau în contul meu dimineață, rezultă 576$ în 12 ore! Asta înseamnă mai mult de 450$! În jumătate de zi!!! Nu am câștigat atât de mult niciodată în viața mea!

Înainte de culcare am cerut plata a 450$ pe cardul meu Visa. Încă nefiind convinsă de faptul că am succes, m-am culcat.

M-am trezit dimineață de la zgomotul sms-ului de pe telefon. Au intrat 450$ pe card!!! 450$ tocmai au intrat pe cardul meu !!!

Mai ieri erau mai puțin de 8$, după ce am pus 1,5$ pe telefon și am depus 10$ în contul Binatex, iar acum tocmai au intrat 450$ !!! Metoda funcționează!!!

O asemenea dimineață, cu adevărat bună, n-am mai avut de foooarte multă vreme!

În săptămâna următoare am câștigat mai mult de 3200$ , până la sfârșitul lunii iunie – mai mult de 13.500$, spre sfârșitul verii – 45.000$, iar în septembrie mi-am cumpărat visul , la care am și uitat să mă mai gândesc! Un BMW X6 nou cu 86.000$!!!

Da, am luat un pic mai mult de 16000$ credit, însă cu câștigurile mele actuale nu e nici o problemă. În final, am achitat creditul în două luni, deja în noiembrie, fără să depun eforturi.

Și apropo, tocmai am ieșit din salonul auto. Ia uitați-vă!

Stau acum, scriu acest text și îmi amintesc. Încerc să înțeleg cum am reușit? Păi foarte simplu! Doar am avut încredere în mine! La început am crezut că-mi voi găsi norocul, apoi am crezut că voi reuși la fel ca tipul a cărui postare o citisem atunci! Am crezut cu adevărat!

Trebuie doar să credeți că veți reuși negreșit! Este foarte important, fără atitudinea asta nu reușiți în viață! Niciodată! Dacă nu aveți încredere în propria persoană, atunci treptat vă veți obișnui cu gândul că tot ceea ce e mai bun în viața voastră deja s-a petrecut. Și acest lucru se materializează, așa se va întâmpla …

Dacă v-a cuprins sentimentul de disperare, de neîncredere în tot ceea ce vă înconjoară și pare să fie o situație fără ieșire, pierdeți capacitatea de a vedea șansa să vă schimbați viața, și atunci niciodată n-o s-o mai schimbați!

Străduiți-vă să vedeți o asemenea șansă în toate: în orice situație din jurul vostru, în oamenii, care dintr-un motiv oarecare apar în viața voastră, în întâmplările pe care le-ați văzut sau citit, în tot! Folosiți mereu aceste șanse, căci sunt ale voastre! Și voi veți reuși negreșit!!!

Nu știu de ce, dar eu mereu am crezut cu tărie , că voi cumpăra mașina visurilor mele și am cumpărat-o! Nu am economisit pentru ea, ci pur și simplu am cumpărat-o din veniturile care nu se epuizează niciodată, ci cresc constant în fiecare zi. Și în acest timp am încetat să mai depind de șefi , nu mai trebuie să merg la serviciu la 9 dimineața, să am o singură zi liberă la sfârșit de săptămână și să stau în picioare până la orele 18, cum era înainte.

Acum câștig pe zi mai mult decât câștigam într-o lună! E un sentiment nemaipomenit de libertate!!!

Este oare o minune? Nu știu, poate, însă e una obișnuită. Pur și simplu am citit articolul. Pur și simplu am avut încredere în mine și am început să acționez! Și am reușit!

Dar m-au cuprins amintirile și m-am îndepărtat un pic de la subiect…

E vremea să dezvălui CEL MAI MARE SECRET celor ce au citit până în locul acesta și să le dau instrucțiuni detaliate pentru acțiunile următoare.

Special pentru cei ce sunt pregătiți să întreprindă ceva, pentru a înceta să se mai gândească mereu la bani și să înceapă să trăiască cu adevărat, voi scrie în detaliu, cu imagini, ce trebuie concret să faceți chiar acum Pe etape
Mai întâi citiți totul până la capăt , apoi reveniți la p. 1 și începeți să acționați!

Trebuie să vă deschideți un cont la broker. Este absolut GRATIS. Pentru aceasta intrați pe site-ul Binatex, dând clic aici . Site-ul se va deschide într-o fereastră nouă, iar la acest text veți putea reveni să vă uitați, pentru a nu uita ce trebuie să faceți. Iată ce veți vedea:

Avem nevoie de butonul albastru ”Începeți să tranzacționați gratis”. Apăsăm pe el, și se deschide o fereastră.
Vi se propune să alegeți dacă introduceți sau nu numărul de telefon și adresa de mail. Vă recomand să introduceți anume numărul de telefon, deoarece este mult mai sigur. Și apoi, vă felicit, contul dumneavoastră este deschis! Veți vedea o fereastră mică cu propunerea de a afla ce sunt opțiunile binare:

Vă sfătuiesc să parcurgeți acest mini – curs de pregătire, nu vă ia mult timp. Acest curs vă va demonstra acele acțiuni simple pe care le veți face pe viitor pentru a câștiga bani. Pe ecran va apărea aceasta:

Acolo sunt doar trei pași mici, dar ei vă arată cu ce veți lucra. Dați clic pe MAI DEPARTE până când se termină toți pașii.
La finalul mini – cursului de pregătire pe ecran vă va apărea ceea ce veți vedea mereu, atunci când intrați în contul dumneavoastră. Imediat după deschidere în el vor fi deja 1000$ virtuali. Aceasta se poate vedea în partea de sus a ecranului:

Folosindu-i, vă puteți antrena. Tot GRATIS! Nu vă faceți griji pentru acești bani virtuali. Nu veți plăti niciodată nimănui nimic.
Toate acțiunile viitoare sunt la fel de simple:

Alegeți perechea valutară , adică pentru cursul cărei valute veți face previziunea. De exemplu, pentru a alege perechea USD EUR (câți lei costa un dolar), ca în desen, dăm clic pe USD EUR.
Fixați suma tranzacției. Suma minimă a tranzacției – 1USD.
Alegeți vremea tranzacției . Este intervalul de timp după care cursul valutei alese la p.1 va fi comparat cu previziunea dumneavoastră. Intervalul minim de timp al tranzacției este de 1 minut. Eu de obicei aleg fie 1minut, fie 5 minute.
Faceți previziunea. Dați clic fie pe CURS ÎN SUS , fie pe CURS ÎN JOS. Imediat după clic tranzacția se deschide.
După ce tranzacția se deschide, trebuie să așteptați acel interval de timp pe care l-ați ales ca ”vremea tranzacției”. Dacă previziunea s-a adeverit, atunci veți vedea o astfel de fereastră:
Uite așa, într-un minut, tocmai ați transformat 100 de unități monetare în 190. Am spus doar că este foarte simplu!
Însă bani adevărați veți începe să câștigați doar după ce depuneți bani în cont. Aceasta se poate face cu orice card Visa sau Mastercard, Kiwi sau prin transfer bancar. Suma minimă pe care trebuie s-o depuneți este de 10$. Dați clic pe butonul albastru, pe care scrie ”CONT REAL”:
Va apărea o fereastă, unde va trebui, în trei pași să vă depuneți banii ADEVĂRAȚI. Fiți atenți, deoarece, dacă veți introduce ceva greșit, pe viitor nu veți putea retrage câștigurile. La primul pas trebuie să confirmați numărul de telefon, pe care l-ați dat când v-ați înregistrat. Veți primi un mesaj pe telefon cu un cod unic, pe care va trebui să-l introduceți la pasul următor. De aceea, introduceți numărul de telefon ADEVĂRAT.

Nu voi descrie pașii următori. Acolo totul este foarte simplu, vă descurcați. După ce ați intrat în contul adevărat, în partea dreaptă sus veți vedea butonul albastru ”DEPUNEȚI BANI ÎN CONT”. Dați clic pe el. Va apărea pagina cu alegerea modului de depunere:

Iar acum cel mai interesant lucru! La brokerul Binatex acum are loc o acțiune – în contul dumneavoastră vor fi trecuți mai mulți bani în sistemul de bonusare , dacă veți depune bani în cont în decurs de 1 oră de când l-ați deschis!

Închipuiți-vă, e ca și cum v-ar da o primă la locul de muncă, de exemplu aceiași 250$, dar în mână ați primit 350$! Nu-i rău, nu-i așa??? Aș spune chiar minunat! Când am început eu, asta nu era.

Dar asta este valabil doar în decurs de o oră de la deschiderea contului, așa că grăbiți-vă!

Depunerea în cont se face foarte simplu: alegeți în primul câmp modul de depunere, mai jos alegeți suma, dați clic pe butonul albastru, pe care scrie ”DEPUNEȚI BANI ÎN CONT” și faceți ce scrie acolo.

Acestea sunt toate instrucțiunile! După ce ați depus bani în cont treceți la p. 5 și începeți să câștigați bani adevărați!

Ajunge, nu mai pierdeți vremea, începeți să faceți asta! Și deja peste două luni veți merge în concediu undeva pe plajele calde cu nisip alb din Insulele Maldive, pe malul Oceanului Indian. Veți sta într-un bungalou separat, al unui hotel de cinci stele cu bucătar personal. Sau veți conduce mașina celui mai îndrăzneț vis al vostru. Sau veți locui în apartamentul sau casa visurilor voastre…

Și nu veți mai avea datorii, nu veți mai supraviețui de la un salariu de mizerie la altul!

P.S. Tocmai ce am povestit cum fiecare dintre voi, efectiv în 2-3 zile, poate căpăta independență financiară , încetând să mai meargă la serviciu.

Dar paradoxul constă în faptul că mulți nici măcar nu încearcă! Probabil că nu toți au nevoie de o independență financiară REALĂ.

Eu am avut mare nevoie de ea și am dorit foarte mult să trăiesc cu adevărat , nu să muncesc minimum o treime din viață doar ca să pot trăi încă două treimi.

Mi-am folosit șansa și am reușit! Iar acesta este câștigul meu pentru săptămâna trecută:

Oare veți reuși și voi? Sunt sigură că veți reuși! Dar nu veți afla asta niciodată, dacă nu încercați….

Citeste tot aici.

Citeste si...