Publicatia Antena24.ro.

“Nu luăm în calcul sub nicio formă îngheţarea anului şcolar sau să amânăm examenele naţionale cu un an”


“Nu luăm în calcul sub nicio formă îngheţarea anului şcolar sau să amânăm examenele naţionale cu un an”

Anisie: “Nu luăm în calcul sub nicio formă îngheţarea anului şcolar sau să amânăm examenele naţionale cu un an”

Ministrul Educatiei, Monica Anisie a declarat pentru a nu ingheta anul scolar sau eventual amanarea examnelor nationale cu un an, pentru asta se lucreaza la mai multe solutii pentru acestia, relateaza stirilekanald.ro.
“Vreau să îi asigur pe elevi, studenţi şi părinţi că la acest moment nu luăm în calcul sub nicio formă îngheţarea anului şcolar sau să amânăm examenele naţionale cu un an.

Specialiştii din Ministerul Educaţiei lucrează la mai multe scenarii, este adevărat, însă uitându-te cu atenţie şi la ceea ce se întâmplă în cazul sistemelor de educaţiei din statele Uniunii Europene. Ministerul Educaţiei se preocupă de modul în care elevii îşi continuă învăţarea de acasă şi obiectivul nostru este ca niciunul dintre elevi, studenţi sau profesori să nu aibă de suferit.

Vreau să precizez foarte clar că nu există un astfel de scenariu la acest moment referitor la îngheţarea anului şcolar. Îmi menţin declaraţia de săptămâna trecută”, a afirmat Monica Anisie, luni, la Digi 24.


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *