Scitech

Numai în acest weekend puteți economisi aproape 1000 de euro pe Samsung Galaxy S21 +

E acum ori niciodată. Dacă Galaxy S21 vă atrage atenția de la lansare, ar trebui să nu mai amânați și să profitați de noile oferte pe care Samsung le are astăzi în magazinul său. Până în această duminică, 25 aprilie, există nu mai puțin de 6 reduceri, cadouri sau oferte speciale pentru achiziționarea unui Galaxy S21 +. În total, acesta este echivalentul a peste 502 de euro în cadouri sau reduceri pe care ți le oferă Samsung. Și asta este în cel mai rău caz.

În cel mai bun caz, puteți chiar să reduceți prețul smartphone-ului cu încă 496 de euro, pentru un total de 998,90 euro de reducere cumulativă, datorită schimbului de vechiul dvs. smartphone . Da, cumpărând un Samsung Galaxy S21 + în acest weekend puteți economisi aproape 1000 de euro. Pe scurt, de la lansare, nu a existat un moment mai bun pentru a ne permite cel mai recent flagship al brandului coreean. Lansat la 1.059 euro la sfârșitul lunii ianuarie, puteți economisi aproape la fel de mult ca valoarea smartphone-ului. Vă întrebați cum este posibil acest lucru? Vă explicăm.
Galaxy S21 + de două ori mai ieftin datorită bonusului de schimb
Cea mai mare parte pe care o veți salva va fi legată de schimbul vechiului dvs. smartphone. Samsung oferă în prezent un bonus de schimb în valoare de 100 de euro. Aceasta înseamnă că marca adaugă automat 100 de euro la suma de schimb a smartphone-ului dvs. Deci, chiar dacă vindeți un smartphone deosebit de îmbătrânit, veți economisi 100 de euro, indiferent ce se întâmplă pe Galaxy S21, S21 + sau S21 Ultra. Aceasta este suma minimă pentru care veți fi eligibil de îndată ce Samsung este de acord să vă recupereze vechiul dispozitiv. Refuzurile vor fi rare, deoarece programul de preluare funcționează cu atât de multe telefoane, fie ele mai noi, vechi de câțiva ani, în stare bună, fie că sunt realizate de Samsung sau nu.

Dar dacă aveți un smartphone recent și cu uzură redusă sau deloc, oferta de schimb poate înjumătăți prețul Galaxy S21. În cel mai bun caz, Samsung vă va prelua telefonul cu 496 de euro. Adăugați cei 100 de euro ai bonusului de schimb și puteți beneficia apoi de o reducere maximă de 596 de euro pe Galaxy S21. Aproape 600 de euro reduceri la cele trei Galaxy S21. Astfel, Galaxy S21 este accesibil de la 263 de euro în loc de 859 de euro, aceasta reprezintă aproape 70% din reducerea pe smartphone. În cazul Galaxy S21 +, îl puteți obține de la 463 de euro, doar la jumătate din preț. Cu greu vei putea găsi un preț mai bun
sursa

Citeste si...