Social

O adolescentă a vrut să-și amuze verișorul pe TikTok, dar a ieșit ceva cumplit!

O adolescentă s-a gândit cum să-și amuze verișorul pe TikTok, însă ce a ieșit întrece orice imaginație și, sub nicio formă, nu trebuie încercat! Din ceva ce s-a vrut să fie o glumă, s-a transformat în doar câteva secunde în ceva cumplit! Este incredibil ce și-a băgat în gură fata, fără să se gândească că numai medicii o vor mai putea salva.

Adolescentă a devenit virală pe Internet după o glumă cu care a vrut să își amuze verișorul. Iată cum o ideea amuzantă s-a transformat în cel negru coșmar pentru fată.

Este vorba de Mollie O’Brien, o adolescentă din Ontario, Canada, care a ajuns pe mâna medicilor cauza unei experiențe extrem de cumplite, care a pornit dintr-o glumă. Dintr-un gest gândit să stârnească râsete, a ieșit ceva cumplit! De asemenea, sub nicio formă nu este un exemplu de urmat.

Incredibil ce și-a băgat în gură
Mollie a vrut să-și distreze pe verișorul ei, dar momentul de amuzament s-a transformat într-o scenă horror pentru orice internaut. Adolescenta a publicat pe TikTok un video în care apare cu o muzicuță în gură. Așa a vrut Mollie să îl amuze pe verișorul ei.

Poate pentru unii, gestul ei a fost unul pe seama căruia s-au distrat. Însă distracția nu a durat prea mult. În momentul în care Mollie a încercat să scoată din gură muzicuța, instrumentul a rămas blocat în cavitatea bucală.

”Regret enorm ce am făcut… Toți se întreabă ce am făcut… deci… Mi-am băgat o muzicuță în gură și a rămas blocată acolo!, a scris Mollie.

Internauții au rămas șocați de gestul canadiencei, iar imaginile au fost distribuite cu nemiluita. Unii s-au amuzat, dar cei mai mulți au văzut doar un exemplu de “AȘA NU”.
Numai medicii au putut-o salva
Pentru a scăpa din această situație îngrozitoare, Mollie a avut nevoie de intervenția medicilor.

”De câte ori respiram, scoteam un sunet îngrozitor”, a mai povestit adolescenta din Ontario, iar acest lucru nu a fost deloc amuzant.
Întâmplarea i-a șocat pe mulți internauți, iar povestea ei s-a viralizat incredibil de repede. Așadat, imaginile cu adolescenta din Ontario au făcut înconjurul lumii, adunând peste trei milioane de vizualizări.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *