Actualitate

O adolescentă și-a scos virginitatea la vânzare pentru un iPhone 8.

O adolescentă și-a scos virginitatea la vânzare pentru un iPhone 8.O adolescentă din China, care şi-ar fi scos virginitatea la licitaţie, în schimbul unui iPhone 8, a primit o lecţie dură din partea unei vloggerițe.

Tânăra în vârstă de 17 ani se pare care că ar fi publicat “o ofertă” online, pe un forum, unde susţinea că este dispusă să îşi vândă virginitatea pentru echivalentul a 2500 de euro.

Totuşi, anunţul sau a fost descoperit de o vloggeriță, Nana, care are propriul show, iar acesta a organizat un interviu neaşteptat, la care urma să participle tânăra Xiao Chen.

Cele doua s-au întâlnit la o ceainărie, acolo unde Xiao i-a explicat că una dintre prietenele sale s-a culcat cu un străin bogat şi a primit bani în schimbul acestui serviciu.

În clip, tânăra susţine că vrea să îşi piardă virginitatea în schimbul unui iPhone 8. După ce i-a oferit o sumă de bani, drept “garanţie”, vloggerița a stabilit împreună cu ea locul şi data când va avea loc “schimbul”.

După ce a ajuns în camera de hotel, clientul respectiv i-a întins un iPhone 8 pentru a-i câştigă încrederea.

Totuşi, situaţia a degenerat cănd în cameră au mai intrat alţi trei bărbaţi, unul dintre ei cu un aparat de filmat, spunând că vor “să se distreze”.

Când i-a văzut, adolescenta a început să plângă.
După aceea, Nana a ieşit din baie şi a întrebat-o pe Xiao: “Acum ţi-e frică? E prea târziu”.

Până la urmă, Nana le-a spus tuturor bărbaţilor, inclusiv cameramanului, să părăsească camera pentru a o lăsa pe tânăra care plângea să îşi revină.

Stirileprotv.ro

Citeste si...