Actualitate

O băimăreancă susţine că medicul ginecolog i-a plantat un CIP în vagin

O băimăreancă susţine că medicul ginecolog i-a plantat un CIP în vaginPlangere penala socanta la Colegiul Medicilor Maramures, dar si la Politia Municipiului Baia Mare.

O baimareanca acuza un medic ca i-ar fi implantat un CIP in vagin.
Cazul trebuie anchetat de cele doua institutii pentru a se vedea daca aspectele sesizate se adeveresc.
Gabriela, o baimareanca in varsta de 44 ani, s-a prezentat luna trecuta la Colegiul Medicilor Maramures, dar si la Inspectoratul Judetean de Politie Maramures pentru a depune o plangere pe numele unui medic ginecolog din Baia Mare.
Femeia a povestit ca dupa ce a intalnit un barbat pe facebook s-ar fi intalnit cu acesta. La scurt timp a mers la medicul ginecolog pentru un control, dupa ce ar fi intretinut relatii sexuale cu acesta. „Eu cred ca el s-a inteles cu medicul si mi-a pus acel CIP in vagin, pentru a ma urmari, pentru a stii tot ce fac. Am facut plangere la Colegiul Medicilor dar si la Politie.

Acolo nu au vrut sa imi inregistreze initial plangerea. Asa ca m-am intors a doua zi si mi-au luat-o” a spus baimareanca. Ce a scris femeia in plangere?

In cele ce urmeaza redam integral ce a scris baimareanca in plangerea inregistrata in 11 septembrie 2017 la Colegiul Medicilor Maramures:

„Subsemnata Gabriela (…) domiciliata in Baia Mare, strada (….), judetul Maramures, seria (…) nr (…) CNP (….), prin prezenta va aduc la cunostinta ca din luna MAI incoace pana in prezent ma simt foarte rau de cand am fost la domnul doctor ginecolog (…) si pe langa tratamentul (ovolul) respectiv mi s-a mai pus ceva in vagin, ceea ce nu stiu ce era pentru l-am intrebat ce este si nu a vrut sa-mi spuna nimic ca a zis ca o sa ma simt mai bine, ceea ce nu este adevarat pentru ca ma simt foarte rau.

Citeste tot pe Romaniatv.net

Citeste si...