Publicatia Antena24.ro.

O bătrână din Dolj a murit arsă de vie, după ce un bărbat i-a dat foc, crezând că e vrăjitoare


O femeie a fost omorâtă, crezând că ar fi vrăjitoareCaz șocant în Dolj. O femeie a fost omorâtă, crezând că ar fi vrăjitoare.
Un caz șocant a avut loc în Dolj. O bătrână a fost ucisă de către un bărbat. Ea a murit arsă de vie, după ce bărbatul a considerat-o vrăjitoare. Criminaliștii au făcut o descoperire șocantă în locuința bărbatului.

Tragicul incident a avut loc chiar în curtea bărbatului din localitatea Plenița, sâmbătă după-amiaza.

Bărbatul în vârstă de 43 de ani locuia cu mama sa. Criminaliștii au descoperit-o pe femeie moartă în locuință. După ce i-a dat foc bătrânei, aruncând cu benzină pe ea, a început să strige că este vrăjitoare. Vecinii au fost alertați de țipete și au chemat imediat poliția.
“Echipa operativă din cadrul secţiei care s-a deplasat la faţa locului a constatat că o femeie de 83 de ani, din localitate, a fost găsită decedată, parţial carbonizată, în curtea unui bărbat de 43 de ani, din Pleniţa, care se află în acest moment în custodia poliţiei. De asemenea, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a constatat că în locuinţa bărbatului a fost găsită decedată mama acestuia, de 65 de ani, urmând ca în urma efectuării necropsiei să fie stabilită cauza decesului”, a precizat IPJ.

sursa

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


Cum sa te feresti de “coronavirus”

Autoritatea pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a realizat un ghid pentru consumatori ce conține recomandări ale autorităților naționale cu responsabilitate în domeniul prevenirii și limitării îmbolnăvirilor cu noul virus, relatează Mediafax. În conformitate cu precizările Organizației Mondiale...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro