Stiri Nationale Si Internationale.

O celebră actriță este însărcinată cu primul copil. Are 41 de ani!


Diane Kruger așteaptă primul ei copil împreună cu prietenul său, actorul Norman Reedus, cunoscut din serialul “The Walking Dead”, informează Metro.co.uk.

Potrivit publicației Us Weekly, vedeta este însărcinată – o veste care vine la doar câteva zile după ce Page Six remarca că Diane, originară din Germania, a evitat alcoolul la Festivalul de Film de la Cannes.

De altfel, actrița, cunoscută pentru superproducția “Troy” sau pentru drama “In the Fade”, a sugerat chiar ea că este însărcinată pe Instagram postând pe 24 mai o poză alb-negru alături de un emoji cu urme de pași.

Copilul va fi primul pentru Diane și al doilea pentru Norman (49 de ani), care mai are un fiu, Mingus, în vârstă de 19 ani, din relația de cinci ani cu supermodelul Helena Christensen.

Diane și Norman sunt împreună din 2016, cei doi formând un cuplu la scurt timp după ce relația pe termen lung a lui Kruger cu Joshua Jackson s-a încheiat.

Actrița a început relația cu starul din “Dawson’s Creek” în 2006, însă povestea lor de iubire a luat sfârșit un deceniu mai târziu.

Vestea despre presupusa sarcină a actriței vine într-o zi importantă pentru “The Walking Dead”, în condițiile în care s-a aflat că Andrew Lincoln va părăsi serialul după sezonul nouă.

Reporterntv.ro

Distribuie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *