Actualitate

O femeie a anunțat Poliția că a găsit un nou-născut într-o pungă din curtea casei

O femeie în vârstă de 38 de ani din județul Constanța a sunat la Poliție pentru a anunța că a găsit un nou-născut în curtea locuinței sale. Copilul a fost găsit într-o pungă de polițiștii sosiți la fața locului, iar autoritățile au ajuns la concluzia că femeia respectivă este mama fetiței, transmite b1tv.ro.

O femeie a anunțat Poliția că a găsit un nou-născut într-o pungă din curtea casei, dar era copilul ei, spun anchetatorii
Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța a precizat că polițiștii de la Secția 4 Rurală Medgidia au fost sesizați de o femeie, prin apel la serviciul unic de urgență 112, că ar fi găsit un nou-născut în curtea locuinței sale din comuna Castelu.

La faţa locului, poliţiştii au identificat persoana apelantă, o femeie de 38 de ani, precum şi copilul, care se afla într-o pungă, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conform primelor cercetări, s-a stabilit faptul că femeia în cauză este mama fetiţei nou-născute”, a informat IPJ Constanţa.
Polițiștii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului și continuă cercetările pentru a clarifica situația.

Citeste si...