Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Actualitate

O femeie susţine că a stat încuiată în salon cu o pacientă ucisă de noul coronavirus

O femeie susţine că a stat încuiată în salon cu o pacientă ucisă de noul coronavirus
O femeie susţine că a stat încuiată în salon cu o pacientă ucisă de noul coronavirus

E anchetă la Spitalul din Arad, după ce o pacientă a susţinut că a stat şase ore în salon cu o femeie moartă din cauza noului coronavirus (COVID-19).

Reprezentanţii unităţii medicale au explicat că pacienţii sunt încuiaţi în saloane pentru a nu contamina şi alte zone din spital.
Scandalul a izbucnit la Spitalul Judeţean Arad, după ce o pacientă s-a plâns că a stat încuiată într-un salon timp de şase ore cu o femeie moartă.

Din primele investigaţii, conducerea unităţii medicale a constatat că un medic pneumolog nu şi-a respectat atribuţiile de serviciu. Cadrul medical şi-a dat demisia şi a fost schimbat din fucnţie, fiind înlocuit cu un alt medic.

În urma sesizărilor apărute în cursul serii de luni, 13 aprilie, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad a început verificările interne pe Secția de Boli Infecțioase Adulți COVID-19 (clădirea din strada Stephan Ludwig Roth). În urma verificărilor s-a constatat că medicul pneumolog dr. Rodica Negrescu nu și-a îndeplinit corespunzător atribuțiile de serviciu. Drept urmare, dr. Negrescu și-a înaintat demisia, iar medicul coordonator, dr. Gheorghe Nini a fost schimbat cu dr. Adrian Wiener, medic medicină internă. Vizavi de pacienta care a decedat și ar fi rămas șase ore în salon acest aspect încă se verifică pentru a stabili exact cine se face vinovat”, au anunțat reprezentanții SCJU Arad

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *