Actualitate

O fetiță de 5 zile a fost abandonată într-o scară de bloc

Un bebeluș de 5 zile a fost găsit joi noaptea, în scară unui bloc din cartierul Ostroveni, Râmnicu Vâlcea. O femeie a dat peste fetița părăsită într-un scaun auto destinat copiilor, în jurul orei 23:00.

La fața locului a ajuns o ambulanță și un echipaj de poliție. Medicii au constat că micuța nu avea leziuni vizibile și se află într-o stare generală bună.

„La dată de 11 februarie a.c., în jurul orei 23:00, Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de o femeie din municipiu cu privire la faptul că, într-o scară de bloc, din cartierul Ostroveni a găsit un nou-născut abandonat. Polițiștii ajunși la față locului au constatat că cele sesizate se confirmă, un nou-născut fiind abandonat într-un scaun de transport auto. La față locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de la ambulanță nou născutul fiind transportat la o unitate spitalicească”, a transmis, vineri, IPJ Vâlcea, potrivit hotnews.ro.

Fetița rămâne internată în spital în următaorea perioadă, timp în care se fac demersuri pentru identificarea mamei care a abandonat-o.

„În acest caz se fac cercetări pentru infracțiunea de abandon de familie. Facem verificări pentru a o identifica pe mama copilului”, a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliției Vâlcea.

sursa

Citeste si...