Stiri Nationale si Internationale.

O mașină cu 236 km/h a intrat în parapeți pe A3. Șoferul a spus că i-a sunat telefonul


O mașină ce rula cu 236 km/h pe Autostrada 3 Turda-Borș a intrat în derapaj și a lovit parapeții metalici ai autostrăzii din partea dreaptă a direcției de deplasare, șoferul motivând că i-a sunat telefonul, potrivit Inspectoratului General al Poliției Române.

Duminică, în jurul orei 13:51, un bărbat în vârstă de 20 de ani, din Alba-Iulia, a pierdut controlul mașinii, în timp ce se afla pe Autostrada 3 Turda-Borș, în dreptul km15+900 m , calea 2, notează Mediafax.

Șoferul a motivat că i-a sunat telefonul, moment în care a intrat în derapaj și a lovit parapeții metalici ai autostrăzii din partea dreaptă a direcției de deplasare.

Accidentul rutier a fost filmat și înregistrat video de aparatul radar, autoturismul fiind înregistrat circulând cu viteza de 236km/h.

Accidentul s-a soldat cu pagube materiale.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), până la înlaturarea obstacolului, se circulă pe banda de urgență, pe o distanță de aproximativ 300m.

Reporterntv.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.