Stiri Nationale si Internationale.

O nouă veste tristă a lovit ca un trăznet după MOARTEA Ionelei Prodan: Este vorba de IUBITUL îndrăgitei artiste…


A trecut mai bine de o lună de când Ionela Prodan, s-a stins din viață, la vârsta de 70 de ani, după o cruntă luptă cu cancerul la pancreas.
Artista a fost plânsă cu lacrimi amare de fiicele sale, dar şi de bărbatul care i-a stat alături în ultimii 20 de ani. Este vorba despre Toni Antohi, un inginer moldovean cu care marea cântăreață nu s-a căsătorit niciodată.
După decesul solistei, bărbatul a luat o decizie radicală! A hotărât să plece la casa natală din Moldova, pentru că îi este greu să trăiască singur, înconjurat de amintiri, în vila “conjugală” din Vitan, potrivit b1.ro.

Ionela Prodan l-a întâlnit pe inginerul originar din Moldova pe când avea 51 de ani, după ce în anul 1992 i-a decedat soțul, Traian Tănase, tatăl Anamariei şi al Ancăi.

Ionela Prodan s-a stins pe 16 aprilie, la Spitalul Elias din Bucureşti, din cauza unui cancer la pancreas. Anamaria, fiica ei, i-a fost alături până în ultima clipă şi a făcut tot posibilul ca mama ei să nu afle detalii despre boală. Artista de muzică populară a fost înmormântată la cimitirul Bellu, din Capitală.

Distribuie


Lasă un răspuns