Publicatia Antena24.ro.

O pisică din Franţa va fi cap de lista la alegerile locale


loading...

O pisică din Franţa va fi cap de lista la alegerile localeUn partid din Franţa şi-a anunţat luni intenţia de a include o pisică pe lista să la alegerile municipale din Rennes (vest) pentru a evidenţia condiţia animalelor, relatează bzi.ro.

Partidul de extremă strângă Franţa Nesupusă intenţionează să introducă pisica numită Rec pe penultimul loc de pe lista să „Rennes en commun”, prezentată pentru alegerile municipale din 15 şi 22 martie.

Obiectivul: „evidenţierea unui subiect care nu este foarte prezent în această campanie municipală: condiţia animalelor”, a declarat Félix Boullanger, co-director al campaniei pentru această listă.
Pentru a evita invalidarea listei de către autorităţi, un bărbat îi va împrumuta numele său pisicii Rec.

Este o candidatură simbolică, aşa cum se întâmplă adesea. Chiar dacă obţinem 99,9% la alegerile municipale, el nu va fi ales”, a declarat Boullanger.Citeste si...


Advertisment al Ministrului Irlandei pentru companiilor care urca pretul echipamentelor medicale: "Ne vom aminti de ei"

Advertisment al Ministrului Irlandei pentru companiilor care urca pretul echipamentelor medicale: “Ne vom aminti de ei”

Un anunt pentru toate companiile care urca pretul echipamentelor medicale, o sa fie luate in vizor pe viitor, spune Ministrul Sanatatii din Irlanda, Simon Harris, a declarat ca in plina pandemie globala companiile cresc preturile echipamentelor cadrelor medicale, acestia vor avea un “loc in Iad”, spune...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro