Publicatia Antena24.ro.

O pisică din Franţa va fi cap de lista la alegerile locale


O pisică din Franţa va fi cap de lista la alegerile localeUn partid din Franţa şi-a anunţat luni intenţia de a include o pisică pe lista să la alegerile municipale din Rennes (vest) pentru a evidenţia condiţia animalelor, relatează bzi.ro.

Partidul de extremă strângă Franţa Nesupusă intenţionează să introducă pisica numită Rec pe penultimul loc de pe lista să „Rennes en commun”, prezentată pentru alegerile municipale din 15 şi 22 martie.

Obiectivul: „evidenţierea unui subiect care nu este foarte prezent în această campanie municipală: condiţia animalelor”, a declarat Félix Boullanger, co-director al campaniei pentru această listă.
Pentru a evita invalidarea listei de către autorităţi, un bărbat îi va împrumuta numele său pisicii Rec.

Este o candidatură simbolică, aşa cum se întâmplă adesea. Chiar dacă obţinem 99,9% la alegerile municipale, el nu va fi ales”, a declarat Boullanger.


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro