Actualitate

O profesoară le-a trimis elevilor poze nud, din greșeală, pe WhatsApp

O profesoară care predă în patru şcoli din mediul rural din judeţul Olt e vizată de o anchetă disciplinară după ce a publicat din greșeală, pe WhatsApp, câteva fotografii cu ea nud. Femeia are 56 ani şi este cadru didactic titular.

Totul s-a întâmplat înainte de Revelion. Din greșeală, imaginile au ajuns pe „starea“ de WhatsApp.

Dirigintele unei clase de la Şcoala Gimnazială Valea Mare, una dintre unitățile în care predă profesoara, a fost anunțat, acesta a informat directoarea și astfel profesoara a fost avertizată asupra incidentului și problema s-a rezonvat. Numai că în cele una – două ore scurse până atunci fotografiile au ajuns la sute de persoane.

Şeful Inspectoratului Şcolar Olt, reacție în cazul profesoarei care a publicat poze nud
Femeia e vizată acum de o anchetă disciplinară la nivelul Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt.

„E un incident regretabil, dar nu cred că trebuie să facem din el un subiect de ştiri mondene, gen tabloide. Eu cred că doamna acum trăieşte o experienţă nefericită şi a încerca să profităm de situaţia doamnei care este şi într-o situaţie personală nu chiar bună… Nu mi se pare în regulă să abordăm acest subiect. Eu nu am dorit şi nu vreau să văd acele fotografii“, a declarat Şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, prof. Victor Iacobescu

sursa

Citeste si...

Ne puteți urmări și pe Facebook sau pe Google News