Stiri Nationale si Internationale.

O studenta de 28 ani din Germania a disparut fara urma


La doar o saptamana dupa ce moartea Suzanei, o adolescenta de 14 ani ucisa de un imigrant irakian a declansat un scandal imens in Germania, o alta disparitie misterioasa da nastere unor polemici in aceasta tara.

Sophia L., o studenta de 28 de ani din Leipzig, este data disparuta de martea trecuta, ea fiind vazuta ultima data urcandu-se intr-un TIR intr-o benzinarie din Schkeuditz.

Potrivit fratelui acesteia, Sophia dorea sa mearga de la Leipzig la Amberg, in apropiere de Nurnberg, unde locuieste familia ei.

Ea a luat trenul pana la Schkeuditz, un oras din landul Saxonia, dupa care a fost vazuta vorbind cu mai multe persoane intr-o benzinarie.

Martorii spun ca femeia s-a urcat intr-un TIR, insa Sophia nu a mai ajuns acasa, la familia ei.

Dupa ce familia a anuntat disparitia ei, vineri, politistii germani au declansat o ancheta.

Astazi, autoritatile au anuntat ca un sofer de TIR, in varsta de 40 de ani, a fost arestat in Spania, in legatura cu acest caz.

Politia nu a oferit alte informatii despre identitatea acestuia, insa presa locala sustine ca barbatul s-ar fi indreptat cu TIR-ul spre Maroc, care ar fi chiar tara sa de origine.

Politia suspecteaza ca tanara ar fi fost ucisa, fiind intreprinse cautari intr-o padure de pe autostrada A9.

Bzi.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!

Dacă ați fotografiat sau filmat subiecte care pot deveni o știre le puteți trimite pe adresa de email: [email protected]


Tags

Lasă un răspuns

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.