Actualitate

O tânără din Târgu Mureş îi acuză pe medici că i-au bagat tatăl în mormânt

O tânără din Târgu Mureş îi acuză pe medici că i-au bagat tatăl în mormânt
O tânără din Târgu Mureş îi acuză pe medici că i-au bagat tatăl în mormânt

O tânără din Târgu Mureş îi acuză pe medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă că i-au băgat tatăl în mormânt. Aceasta povesteşte pe pagina de Facebook ultimele clipe de viaţă ale părintelui său.
O tânără din Târgu Mureş îi acuză pe medici că ”i-au băgat tatăl în mormânt, cu zile”. Bărbatul era jandarm şi a suferit un accident rutier. A fost transportat la Spitalul de Urgenţă, acolo unde a murit.

”Nu s-a deranjat aproape nimeni să ne bage în seamă. A venit colegul lui cu care a fost în misiune, ne-a dat centura şi ce mai avea. I-am dat din nou mesaj lui tati, l-am întrebat cum se simte, a zis că acum începe se simtă durerile de fapt. A zis că îl bagă la un CT(computer tomograf nr.) urmând să afle ce are cu adevărat.(…) Şi mi-au spus la un moment dat că i-au văzut la CT o fractură de bazin şi că ar avea o pată pe un plămân. Doctorul ne-a spus că ar fi fost o pneumonie la un plămân”, a povestit fiica jandarmului.
Bărbatul a trimis un mesaj familiei și a spus că se pregăteşte de o intervenţie chirurgicală. Însă operaţia nu a mai avut loc, jandarmul fiind direcţionat pe zona de COVID.

”I-au făcut testul. Nu puteau să-l lase aşa pentru că avea dureri imense, şi i-au găurit genunchii cu bormaşina să-i bage nişte greutăţi să-i tragă şoldurile la loc. Pe viu. În anul 2020 facem intervenţii pe viu. Orice intervenţie ar fi, nu mai chinui sufletul ăla amărât după un accident. L-au pus în salon, nu i-au dat nici măcar o cană cu apă. După aceea mi-a spus tati că a venit un doctor, care le-a spus asistentelor să-i dea o cană cu apă”, a mai povestit tânăra.

sursa