Actualitate

O tânără infectată cu COVID s-a aruncat de la etaj

O tânără infectată cu COVID a recurs la un gest extrem după ce în apartamentul ei a pătruns un bărbat care a abuzat-o sexual. Aceasta a sărit de la etajul al apartamentului din Craiova, sub ochii martoriilor îngroziți, care au privit scena din afara imobilului.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi, vineri, prin apel 112, cu privire la faptul că în grădina din faţa unui bloc se află căzută pe sol o tânără care susţine că a fost violată.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat o tânără de 23 de ani, din comuna Vîrtop, care acuza dureri în zona membrelor inferioare şi care a declarat că ar fi fost violată de un bărbat şi că s-ar fi aruncat de la etajul trei al blocului respectiv pentru a scăpa. Tânărul respectiv nu a fost găsit la fata locului”, a transmis IPJ Dolj
Tânăra a scăpat cu viață, și era conștientă când au sosit medicii. Chiar dacă a suferit traumatisme la picioare, a reușit să povestească ororoarea care s-a petrecut în casă.

Din primele cercetări rezultă că tânăra ar fi cunoscut un bărbat prin intermediul unui site și ar fi acceptat să-l întâlnească pentru a întreține relații sexuale.

Bărbatul în vârstă de 28 de ani s-a deplasat în apartamentul unde locuia tânără. Acesta a fost identificat la câteva ore după incident.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Ulterior, cercetarile au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi sunt continuate pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor. Tânăra este internată în acest moment la Spitalul de Urgență din Craiova.

sursa

Citeste si...