Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Showbiz

Oana Roman a slăbit spectaculos în cele două luni de carantină!

Oana Roman a slăbit spectaculos în cele două luni de carantină!
Oana Roman a slăbit spectaculos în cele două luni de carantină!

Nu toată lumea s-a îngrăşat în timpul pandemiei. Oana Roman a slăbit atât de mult în cele două luni de stat în casă, încât fanii aproape că nu au recunoscut-o.

Vedeta şi-a etalat pe Instagram noua siluetă dar şi noul look cu mască asortată!

Oana Roman mereu a avut o siluetă mai plinuţă, iar aparişiile sale publice au fost însoţite de necruţători ochi critici.

Ncio oscilaţie în greutate a Oanei – fie că a fost în plus sau în minu, nu a trecut neobservată şi necomentată. Iată că acum când majoritatea dintre noi am pus un kilogram, două, nouă din cauza lipsei de mişcare, Oana Roman s-a situat la polul opus.

„Dorm puțin, mănânc prost și rar”
Vedeta a reuşit acum să închidă gura chiar și celor mai cârcotași după ce şi-a etalat noua siluetă. După două luni de autoizolare, Oana Roman este aproape de nerecunoscut, aproape revenind la mărimile din adolescență!

Cum a reușit asta? Se pare că e vorba nu de dietă, ci, pur şi simplu, de schimbarea stilului de viaţă.

„Nu țin nicio dietă, toată lumea m-a întrebat. Dieta mea este stilul de viață pe care îl am, nu îl recomand. Am și scris pe Instagram asta, nu îl recomand nimănui. Dorm puțin, mănânc prost și rar, sunt foarte stresată și de aceea am slăbit. Dar se văd și acum rezultatele tratamentelor și procedurilor pe care le-am făcut în februarie, timp de o lună și jumătate”, a declarat Oana Roman într-un interviu pentru revista VIVA.

„Sunt pregătită pentru era post-izolare”

Oana a postat pe contul ei de socializare două fotografii în care arată fabulos, schimbarea ei în bine fiind evidentă.

„Sunt pregătită pentru era post-izolare”, a scris vedeta, care a asortat la rochița cu flori şi o mască din același material. Fanii i-au complimentat imediat nu numai ţinuta, ci și noua siluetă.

„Ai slăbit superrr (nu mă deranja nici înainte cum arătai), dar acum arăți și mai bine!! Felicitări și multă sănătate ție și frumoasei tale famili!!”, „Oana esti tot mai frumoasa! Ce secret ai ?!”, „Wow! Ține-o tot așa!”, „Oana, te admir pentru tenacitatea și ambiția ta de a te transforma într-o femeie atât de frumoasă și cu o gândire pozitivă Ești pe drumul corect!”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor Oanei Roman de pe Instagram.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *