Showbiz

Oana Roman are mii de următori pe rețelele de socializare, iar acest lucru îi aduce și numeroase contracte de publicitate, din care câștigă sume importante

Câţi bani cere Oana Roman pentru o postare pe Facebook sau Instagram.Vedeta este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde îşi ţine fanii la curent cu aspecte din viața sa, dar şi unde face reclamă pentru foarte multe produse.
De exemplu, pentru pâinea Wasa, Oana Roman primește aproximativ 300 de euro pentru o singură postare. Mai mult decât atât, vedeta a făcut reclamă pe contul ei de Instagram și pentru o firmă de materiale de construcții.
Oana Roman a câștigat recent procesul cu RA-APPS cu privire la moștenirea primită de la mătușa ei. Procesul, destul de îndelungat, s-a întins pe o perioadă de patru ani de zile. Oana și sora ei, Catinca, au primit moștenire o casă cu curte la Sinaia, alături de o sumă consistentă de bani.

Am câștigat procesul care era total nejustificat. Și mă bucur că după atât de mulți ani, am reușit să învingem. Era legat de o moștenire pe care ei au încercat să o conteste. A durat aproape patru ani. Nu am apucat să o anunț pe mama. Măcar atât am reușit să câștigăm și noi. Un mare merit îl are avocata noastră care s-a implicat. Deocamdată nu ne-am gândit ce facem cu casa!”, a spus Oana Roman.

Antena24.ro, – ,Fi bine informat la orice ora

Citeste si...