Oana Roman il ataca dur pe Alexandru Arşinel


Oana Roman: „Domnul Arşinel a făcut o greşeală că s-a implicat în scandalul medicului Lucan!
Alexandru Arşinel, operat de medicul Lucan acum ceva vreme, a reacţionat după ce a aflat în ce scandal este implicat doctorul său. Iată cum a reacţionat Oana Roman!

Stimatul Alexandru Arsinel,  a fost operat de Mihai Lucan în 2013, a afirmat că nu crede că sunt adevărate acuzațiile care i se aduc medicului, întrucât „s-a luptat o viață întreagă să salveze oameni”.

Oana Roman crede că s-a implicat într-un scandal de proporţii.

A făcut o greşeală de comunicare extrem de mare. Nu era cazul să se implice în niciun fel. (…) Justiţia îşi va spune aici cuvântul. Intervenţia doctorului Arşinel care i-a luat apărarea a creat şi o mai mare controversă, acuzându-l de faptul că apără un crimninal. Dacă domnul Arşinel tăcea cred că era foarte bine. Ştiu că în anumite momente nu trebuie să comentăm. Părea că domnul Arşinel s-a implicat pentru că îi datora ceva lui Lucan. (…)

Nu i-aş fi recomandat să iasă în faţă, să ia poziţie în acest subiect. Ceva lucruri neortodoxe s-au întâmplat acolo. Acest doctor trebuie să răspundă în faţa acestor acuzaţii. Îmi pare rău de domnul Arşinel că s-a băgat în acest discuţii, nu era cazul.”, a spus Oana Roman, în emisiunea „Oana punct Roman”.

Viva.ro

Distribuie

Daca ti-a placut acest articol DISTRIBUIE-L sa-l vada si prietenii tai!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.