Actualitate

Oficial! 53.200 de persoane au intrat in Romania intr-o zi

Oficial! 53.200 de persoane au intrat in Romania intr-o ziPolitia de la Frontiera a anuntat, cati romani au intrat in ultimele 24 de ore in Romania, 105.200 de persoane au intrat in tara, relateaza spynews.ro.

Poliția de Frontieră a atras atenția asupra faptului că, în comparație cu aceeași zi din anul 2019, este constatată o scădere cu aproximativ 23%. Anul trecut, traficul la punctele de frontieră a fost de 138.900 persoane.

De asemenea, la punctele de trecere şi  “frontieră verde”, autoritățile competențe au constatat un număr de 53 fapte ilegale, dintre care 17 infracţiuni şi 36 contravenţii, săvârşite atât de cetăţeni români, cât şi străini.

„Au fost descoperite, independent sau în colaborare cu alte instituţii, bunuri nedeclarate (ce urmau a fi introduse ilegal în ţară), care depăşeau plafonul vamal admis ori suspecte a fi contrafăcute, în valoare totală de aproximativ 444.200 lei;

Valoarea amenzilor contravenţionale aplicate se ridică la peste 20.700 lei”, au mai transmis polițiștii.

Polițiștii de frontieră nu au permis intrarea în ţară a 27 cetăţeni străini. Aceștia nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege şi de asemenea, „nu s-a permis ieşirea unui număr de 10 cetăţeni români din diferite motive legale”.

 

Citeste si...