Actualitate

OFICIAL! Permisul suspendat pe viata pentru cel care este prins la volan baut, lovitura de gratie pentru soferi romani!

??????????????????????????????????????????????????????????

Lovitura de gratie pentru toti soferi romanii, Parlamentul Romaniei a luat aceasta decizie socanta care revolta toti romanii, toti soferi care au alcoolemie in sange, isi pot pierde definitiv permisul, relateaza observator.news.

„Este oportun un astfel de proiect.

Nu ştiu dacă ar trebui pe viaţă suspendat permisul de conducere, dar cel puţin cei ce se urcă băuţi la volan şi pun în pericol viaţa oamenilor trebuie să nu mai conducă o perioadă mai îndelungată de timp.

Din punctul meu de vedere, cam 10 ani ar fi perioada în care şoferii prinşi cu alcool la volan, în recidivă, ar trebui să nu mai aibă acest drept.

În Statele Unite ale Americii, conducătorii prinşi cu alcool au dreptul de a conduce suspendat timp de 5 ani.

Dacă recidivează în perioada de probă, aşa cum au ei, atunci permisul este suspendat pe viaţă”, a declarat Mihai Lupu, preşedintele Comisiei pentru transporturi şi infrastructură din Camera Deputaţilor, citat de publicaţia „Cuget Liber”.

„Nu este normal ca aceia care nu se pot lăsa de băutură să aibă dreptul de a conduce. Aceşti indivizi sunt pericol public, omoară oameni sau distrug alte bunuri.

Trebuie spus stop acestor inconştienţi.

Sancţiunile de acum din lege sunt lejere pentru beţivii care conduc maşini pe drumuri publice.

Nu există scuze pentru faptul că ai condus băut.

Asta e inconştienţă şi nesimţire, trebuie sancţionată”, a precizat Petru Movilă, unul dintre iniţiatorii legii, pe site-ul său movilapetru.ro.

Citeste si...