Actualitate

Omor oribil in Bacau. Un baiat si-a omorat tatal, dupa care la ingropat in curte!

Omor oribil in Bacau. Un baiat si-a omorat tatal, dupa care la ingropat in curte!Un copil si-a omorat tatal, dupa care la ingropat in curtea casei lor, in satul Racaciuni, din judetul Bacau, relateaza wowbiz.ro.

Tanarul avea 16 ani, toata lumea este socata cum a recurs la aceasta crima oribila, petrecuta saptamana trecuta in weekend.

Un băiat de 16 ani este acuzat că și-a ucis cu bestialitate tatăl. Ca să își ascundă fapta, băiatul l-a îngropat pe tatăl sau în curtea casei.

Baiatul a sustinut de ce la omorat, acesta a ajutat-o pe mama lui, pentru ca tatal sau o batea cu pumni, acest conflict a ajuns pana la omor.

Dupa ce la omorat, tanarul la ingropat in curtea casei.

Băiatul este în prezent arestat pentru 30 de zile.

„Asistentul social al primăriei a solicitat sprijinul instituției noastre, în sensul preluării celor doi minori de 1 an și de 10 ani, deoarece mama urma să fie audiată, în seara crimei.

În plus, în situația de criză prezentată, pe raza comunei Răcăciuni, nu au identificate rude care să aibă grijă de copii, cu excepția unui bunic imobilizat la pat”, au declarat reprezentanții Protecția Copilului Bacău.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *