Stiri Nationale Si Internationale.

Opoziția anunță că Liviu Dragnea și Florin Iordache au fost revocați de la conducerea Camerei Deputaților


Opoziția anunță că Liviu Dragnea și Florin Iordache au fost revocați de la conducerea Camerei Deputaților. Totul, după o ședință cu scandal în care liberalii au cerut revocarea preşedintelui acestui for, Liviu Dragnea, şi a vicepreşedintelui Florin Iordache. Pe stilul “câinii latră, caravana trece”, Florin Iordache a refuzat să supună votului ceea ce au propus liberalii, generând un scandal general.

”Este cea mai mare victorie a opoziției pentru că astăzi, plenul Camerei Demputaților, în mod suveran, i-a revocat din funcție pe Liviu Dragnea și Florin Iordache”, a declarat liderul PMP; Eugen Tomac, la finalul ședinței.

”Președintele și vicepreședintele Camerei Deputaților au încălcat flagrant Constituția României și pentru asta meritau să fie revocați din funcțiile pe care le dețin la conducerea Camerei Deputaților”, a spus, la rândul ei, Raluca Turcan, lider al deputaților liberali.

”Ceea ce s-a întâmplat astăzi este important din mai multe puncte de vedere. Majoritatea care a sufiocat România doi ani nu mai există. Au fost minute, ore, în care s-a încercat cu disperare definirea unei majorități care s-a dovedit foarte clar că nu mai există. Vor fi antologice în istoria noastră politică imaginile cu Florin Iordache înfipt disperat în scaunul acela și tremurând precum piftia.

În momentul în care există co colaborare eficientă și o mobilizare foarte bună a opoziției, există posibilitatea ca această majoritate care sufocă România să fie destructurată.

Astăzi, PSD și ALDE nu au avut majoritate și nu a fost o întâmplare, nu a fost că au întârziatr doi colegi la metrou. Mesajul zilei de astăzi care trebuie înțeles de întreaga societate este că democrația se întoarce în Parlament”, a spus și președintele USR, Dan Barna.

B1.ro

Distribuie


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *