Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Extern

Opt persoane, printre care șase femei de origine asiatică, ucise în trei saloane spa

Cel puțin opt persoane, dintre care șase femei de origine asiatică, au fost ucise într-un șir de atacuri armate care au fost comise asupra unor spa-uri din Atlanta, în statul american Georgia, informează Reuters. Un suspect a fost arestat la câteva ore după comiterea atacurilor, au transmis reprezentanții Poliției.

SUA: Opt morți în urma unor atacuri comise în saloane spa din Georgia

Totul a început, marți, în jurul orei locale 17.00, când patru persoane au fost ucise, iar alta a fost rănită după ce un atacator a deschis focul într-un salon de masaj asiatic din districtul Cheroke, la aproximativ 40 de mile nord de Atlanta.

Potrivit purtătorului de cuvânt al biroului șerifului, căpitanul Jay Baker, două dintre victime erau femei de origine asiatică. Celelalte două victime sunt o femeie albă și un bărbat alb, iar un bărbat hispanic a fost rănit.

Ulterior, în jurul orei locale 18.00, ofițerii de poliție din Atlanta au răspuns la un apel privind un „jaf în curs”. Atacul a fost comis la salonul înfrumusețare Gold Spa, acolo unde echipele de intervenție au găsit trei femei împușcate mortal. În același timp, ofițerii au fost chemați la un al treilea spa, aflat peste drum, unde încă o femeie a fost găsită fără viață, având răni provocate de împușcare. Toate cele patru victime ucise în Atlanta erau de origine asiatică.

sursa

Citeste si...