Actualitate

Opt pui de lebădă, furați din parcul IOR din București. Hoții, căutați de Poliție. Primarul sectorului 3 oferă recompensă generoasă

Opt pui de lebădă, furați din parcul IOR din București. Hoții, căutați de Poliție. Primarul sectorului 3 oferă recompensă generoasăOpt pui de lebădă au fost furați din parcul IOR din București. Poliția locală Sector 3 a fost sesizată pentru a-i găsi pe cei care au sustras păsările îndrăgite de mii de oameni din sectorul 3 al Capitalei.

Robert Negoiţă, primarul sectorului 3, anunţă că va da o recompensă în valoare de o mie de lei persoanelor care oferă informaţii despre puii de lebădă dispăruţi din Parcul IOR.

„Am făcut, zilele trecute, un apel către cei care au informaţii referitoare la dispariţia celor 8 pui de lebadă din Parcul IOR. Chiar dacă până acum nu am primit date concrete, mă bucur că, imediat după acest apel, Poliţia Locală Sector 3 a reuşit, cu ajutorul cetăţenilor, să identifice şi să sancţioneze nişte indivizi care pescuiau ilegal. Pe de altă parte, nu ne-am pierdut speranţa şi cred că bobocii de lebadă vor fi recuperaţi. Personal, vreau să acord şi o recompensă celui sau celor care ne vor ajuta să îi găsim şi să îi aducem alături de părinţii lor, în parcul nostru”, a scris Robert Negoiţă pe pagina sa de Facebook.
Cei opt pui de lebădă deveniseră o atracție pentru copiii care veneau să le vadă în parcul IOR din sectorul 3. Zilele acestea, păsările au dispărut, iar administratorii parcului cred că acestea au fost furate.

Polițiștii locali au fac verificări pentru a-i depista pe cei care au sustras puișorii de lebădă. Autoritățile fac apel la cetățeni să-i ajute în vederea identificării suspecților.

Dacă aveți informații despre cine a furat puii de lebădă, luați legătura cu Poliția Locală a Sectorului 3.

Libertatea.ro

Citeste si...