Politica

Ordonanța militară nr. 9 intră în vigoare mai repede decât credeam

Ordonanța militară nr. 9 intră în vigoare mai repede decât credeam
Ordonanța militară nr. 9 intră în vigoare mai repede decât credeam

Marcel Vela a anunțat ordonanța militară nr. 9. Când va intra în vigoare
Într-o intervenție la Digi24, ministrul de Interne a subliniat că ne putem aștepta la o nouă ordonanță care va aduce alte schimbări pentru toți românii.

După 8 vine întotdeauna 9”, a spus Vela, menționând că trebuie introduse ”excepțiile de la rigurozitate”, așa cum s-a întâmplat în cazul șoferilor și cu navigația.

Cel mai probabil ordonanța militară nr. 9 va fi expusă în săptămâna care urmează.

Da, după 8 vine întotdeauna 9. Săptămâna viitoare vom da, probabil, încă o ordonanţă, în sensul în care ar trebui să mai reglăm zona de sud, graniţa cu Bulgaria, Ungaria, unde există un tranzit pentru muncile agricole. Ar mai trebui să introducem în excepţiile de la rigurozitate, aşa cum am făcut cu şoferii, şi cu navigaţia pe vase”, a declarat ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela.

Ministrul Marcel Vela a precizat că va mai exista, cu siguranță, o ordonanță militară nr. 9 care va fie emisă în cel mai scurt timp.

El a precizat că mai mulți colegi miniștri au venit cu propuneri, așa că ar trebui să ne așteptăm la mai multe modificări în zilele care urmează.

Mai sunt şi alte propuneri făcute de colegii miniştri. Probabil în funcţie de decretul pe care îl va emite preşedintele Klaus Iohannis vor apărea modificări. Cu siguranţă, va mai exista o ordonanţă. Se va numi 1, dacă se semnează decretul, sau 9”, a mai transmis Marcel Vela.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *