Stiri Nationale Si Internationale.

Pamantul va ajunge de nelocuit din cauza climei. Fenomenul canicular din aceasta vara va pune in pericol pe toata lumea!


Oamenii de stiinta avertizeaza pe toata lumea, fenomenul canicular a ajuns la un nivel mondial foarte periculos, incendiile de vegetatie si seceta, plus inundatiile au efect mare pentru incalzirea globala asupra planetei, relateaza b1.ro.

“Deși emisiile de CO2 au scăzut, efectul de seră rămâne o problemă majoră la nivel global, iar acest lucru duce la riscul ca populația să fie supusă la condiții neprielnice unei vieți normale”, arată BBC.

“Aceasta cascadă de evenimente ar putea întreaga planetă la un nou mod de operare”, atrage atenția un profesor de la Institutul de Cercetare a Impactului Climatic din Postdam.

Nivelul temperaturilor medii globale este acum cu un grad peste perioada pre-industrială, iar, prin Acordul de la Paris, guvernele s-au obligat să mențină încălzirea globală la 2 grade.

“In contextul verii lui 2018, nu este clar vorba de un stigat de lup, o alarmă falsă, lupii chiar sunt în zona”, a afirmat un cercetor britanic.

Distribuie


Lasă un răspuns