Trimite-ne imagini si mesaje pe WhatsApp - 0757477968

Ne puteti contacta prin e-mail: info@antena24.ro sau pe facebook: facebook.com/antena24.ro

Social

Pandemia a forțat un experiment masiv de lucru la distanță. Acum vine partea grea

A trecut un an de când Covid-19 a fost declarat pandemie și întreprinderile au început să își închidă birourile. Milioane de muncitori au început brusc să lucreze de acasă, în timp ce milioane de alții s-au trezit fără muncă. CNN Business se uită înapoi la impactul pandemiei asupra forței de muncă globale și la modul în care lucrurile s-ar fi putut schimba pentru totdeauna.

În martie 2020, companiile din SUA și-au închis brusc birourile și au instruit angajații să lucreze de acasă la nesfârșit, ca urmare a pandemiei.

La început, mulți au crezut că opririle vor dura câteva luni. Dar un an mai târziu, milioane de muncitori încă lucrează de la distanță.
Pandemia a fortat un mare segment al forței de muncă la nivel mondial pentru a merge printr – un experiment la distanță de lucru pe o scară de văzut niciodată înainte de a – și o mulțime sa schimbat în ultimele 12 luni.
Limita dintre munca noastră și viața noastră personală a devenit neclară. Lucrul la masa din bucătărie a devenit obișnuit și, pentru părinți, jonglarea școlii virtuale în timp ce încerca să respecte termenele de muncă a devenit o provocare zilnică.
sursa

Citeste si...