Actualitate

Patru persoane rănite după ce un autoturism a derapat și a fost lovit de un microbuz

Patru persoane rănite după ce un autoturism a derapat și a fost lovit de un microbuzPatru persoane, printre care un copil, au fost rănite, în această după-amiază, într-un accident rutier în care a afost implicat un microbuz cu 13 persoane la bord. Vehiculul plecase din București în direcția Chișinău.

Potrivit reprezentanților Biroului Rutier Buzău, citați de news.ro, accidentul s-a produs pe șoseaua de centură a municipiului Buzău, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum ud, în momentul în care șoferul unui autoturism Dacia Logan care circula dinspre Focșani către București a derapat și a fost lovit de un microbuz de transport persoane care se deplasa regulamentar din sens opus.

Două dintre persoanele din microbuz au fost rănite și transportate la Spitalul Județean de Urgență Buzău. De asemenea, șoferul vinovat de producerea accidentului, cât și copilul acestuia, aflat pe bancheta din spate a autoturismului, au suferit răni grave și au fost transportați la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău.

Reporterntv.ro

Citeste si...