Actualitate

PERICOL LA GRANITA ROMANIEI! S-a anuntat un val terorist in tara: „Ne asteapta un alt val de criminalitate, cu terorism, criminalitate transfrontaliera, violenta”

Anunt infiorator pentru toata Romania, romanii sunt in pericol, deoarece s-a anuntat un val de teroristi, relateaza www.romaniatv.net.

Procurorul general al României susţine că raportul MCV pune în evidenţă „progrese remarcabile care au fost obţinute de instituţiile româneşti prin lupta anticorupţie şi a criminalităţii în general”, susţinând că adoptarea OUG privind justiţia ar duce la o reconsiderare a aprecierilor pozitive, dar semnalează şi alte pericole.

În ceea ce priveşte graţierea persoanelor condamnate care au peste 60 de ani, în sensul înjumătăţirii acesteia, Augustin Lazăr a precizat : „Nu este în regulă să ne gândim la aceste aspecte când societatea românească se confruntă cu un val de criminalitate, când ne aşteptăm la alt val de criminalitate, cu terorism, criminalitate transfrontalieră, violentă, noi acum să ne gândim la acte de clemenţă.

Dumneavoastră observaţi ce se întâmplă într-o lume dinamică în care oamenii circulă peste tot, când sunt diverse semne de nervozitate, nu numai la noi, ci şi în europa şi în lumea întreagă (…)

Chestiunea graţierii, a actelor de clemenţă eu cred că poate fi discutată în stare de calm în cadrul Parlamentului şi să se ajungă la o concluzie rezonabilă.

Însă faptul de a altera textele actelor normative care ne dau nouă magistraţilor instrumente juridice să luptăm cu corupţia este grav, pentru că afectează în viitor nu numai ceea ce a fost până acum, dar afectează în viitor capacitatea noastră de a lupta cu corupţia.”

 

Citeste si...