Stiri Nationale Si Internationale.

Petitie! Esti deacord sa se fumeze din nou in spatii inchise? SHARE sa vedem parerea romanilor..


61773311Fumatul interzis in spatii inchise a fost interzis, aceasta petitie s-a format pentru a vedea parerea tuturor romanilor, relateaza www.petitieonline.com.

In tarile din Europa, fumatul in spatiile inchise s-au publice sunt interzise, chiar si in Bulgaria, legea aceasta a fost adoptata.

Dar in Romania s-a permis in spatiile publice inchise sa se fumeze.

“Domnul JOHN DALLI (comisar european pentru sănătate) a anunţat că Uniunea Europeană (Bruxelles-ul) pregăteşte un proiect legislativ important prin care în anul 2011 vor fi eliminate orice excepţii la interzicerea fumatului în spaţiile publice ÎN TOATE STATELE UNIUNII EUROPENE !!!

Chiar dacă românilor le place sau nu, România va fi obligată să se conformeze legii europene !”

antifumat

Domnul comisar John Dalli a declarat cotidianului Die Welt următoarele :

“Avem nevoie de o interzicere completă a fumatului în toate spaţiile publice, în transporturi şi la locul de muncă”.

“Suntem in 2013 si in continuare in Romania se fumeaza in spatiile publice inchise,trebuie sa luptam ca aceasta lege obligatorie a UE sa fie aplicata si la noi fara nici un fel de portita si de exceptie.

.Patronii de restaurante, care vor sa aseze scrumiere pe mese, vor fi nevoiti sa interzica accesul minorilor in incaperi.

Haideti sa interzicem si aceasta portita a fumatorilor, adica o famile cu copii mici care vrea sa manance la acel restaurant unde fumatul este permis acea familie nu are voie sa intre”.

Haideti sa oprim fumatul in locurile publice inchise plus toate mijloacele de transport in comun, masinile de serviciu si taxiuri.

 

Distribuie


Sunt opinii pe subiectul “Petitie! Esti deacord sa se fumeze din nou in spatii inchise? SHARE sa vedem parerea romanilor..

  1. acelasi eu

    Oferiti o pauza fortata si indefinita fatucii sau baiatului care va scrie articolele. La asemenea greseli de exprimare si ortografie nici puscariasii nu va iau in serios articolele sau stirile.

    Reply

Lasă un răspuns