Politica

Pietro Scepchin: Mihai Teodor, posibil candidat la primăria sectorului cinci !

Pietro Scepchin: Mihai Teodor, posibil candidat la primăria sectorului cinci !
Pietro Scepchin: Mihai Teodor, posibil candidat la primăria sectorului cinci !

Atac furios la adresa vicepreședintelui PPU-SL, Mihai Teodor.

Pietro Scepchin susține că din informațiile pe care le are, este posibil, candidat la primăria sectorului cinci al capitalei, iar scopul real al candidaturi sale nu este de a câștiga primăria, ci de a crea probleme partidelor de dreapta in favoarea PSD. Este o jucărie in mana PSD-ului.

,,PPU-SL un pericol pentru partidele de dreapta!?
Pentru cine nu si-a dat seama încă, vă spun eu. Se lucreaza la fragmentarea dreptei în favoarea PSD, cel puțin asta cred eu!
Partidul Puterii Umaniste (social-liberale)(PPU-SL) lanseaza individual si prin tot felul de alianțe toxice pentru populație, in mai multe orase, tot felul de candidați ce au ca scop real sa i-a din voturile partidelor de dreapta, in favoarea PSD.
Mihai Teodor, vicepreședinte PPU-SL, si posibil candidat la primăria sectorului cinci, pe care l-am cunoscut în trecut, in alte împrejurări, cu „abonament All-inclusive” la antena 3, este in realitate doar o jucărie in mana PSD-ului.
În campania electorală pentru europarlamentare, la Iasi, Mihai Teodor statea cuminte in spatele lui Liviu Dragnea, așteptând să primească o comanda de la cineva ca sa fluture un steag, ca mai apoi sa se transforme in scut pentru Carmen Avram, împotriva pietrelor care veneau dinspre protestatarii.
Promovarea lui Mihai Teodor la antena 3, nu este deloc întâmplătoare. Din informațiile pe care le am, pe surse, urmează să fie candidatul ADER-PPU-SL la primăria sectorului 5. Urmează să vedem in ce măsură se confirmă informatia.
În sectorul doi, se știe deja că, Neculai Ontanu vă cadida pentru un nou mandat de primar cu sprijinul PPU-SL.” se arata in postarea de pe facebook.

Sfârşitul conversaţiei
Scrie un mesaj…

Citeste si...