Actualitate

Pluginul Wordpress SEO BY YOAST se bate cap in cap cu GOOGLE SEO

Pluginul WordPress SEO BY YOAST se bate cap in cap cu GOOGLE SEOSeo By Yoast nu este o alegere buna deoarece  foarte multii utilizatori ai acestui plugin wordpress au fost penalizati de google si de alte motoare de cautare.

Caracteristicile yoast nu sunt cea ce cauta google si riscati sa fiti penalizatii de acesta si de restu motoarelor de cautare.

Google nu accepta cuvintele cheie,nu accepta continutul dublicat ,tot acesta  penalizeaza paginile care   sunt prea optimizate seo.

Sfatul nostru este sa nu cheltuiesti banii aiurea in a cumpara  yoast seo premium ca nu te va ajuta la nimic,Deoarece la pachetul premium se mai  adauga posibilitatea dea mai adauga inca 4 cuvinte cheie cea ce te va  sdruncina pe motoarele  de cautare.

Motorul de cautare google nu accepta keywords  sugerate, acesta preia  cuvintele  cheie  singur din continut si nu este nevoie de manipulare prin cuvinte cheie sugerate.

La o pagina se recomanda conform google un titlu h1  si o descriere h2 la prima pagina.Daca utilizezi wordpress nu baga banii in pluginuri seo, este suficient sa ai un titlu bun si  un continut de calitate si vei  fi propulsat pe motoare.

Citeste si...