Politica

PNL cere PSD şi USR un armistiţiu politic de şase luni pentru criza din Sănătate

PNL a votat, într-o şedinţă, pentru un armistițiu politic. Asta ar însemna ca Nicolae Ciucă să facă un guvern, care să aibă un mandat limitat, iar PSD și USR să-l voteze în numele interesului național.
Premierul desemnat, Nicolae Ciucă a ajuns, marţi, după prânz, la sediul central al PNL din Aleea Modrogan nr 1, pentru o discuţie cu conducerea partidului, privind flexibilizarea mandatului de negociere pentru formarea Guvernului. Cel mai probabil în week-end vor fi audiaţi miniştrii Cabinetului său, din Cabinetul minoritar PNL-UDMR.

”Ţara are nevoie de Guvern”, a declarat premierul desemnat. El a precizat că programul de guvernare elaborat cu cei de la UDMR este finalizat şi poate fi depus în Parlament.

Premierul desemnat îşi doreşte ca sâmbătă sau duminică să aibă loc audierile în comisii a miniştrilor propuşi în Cabinetul minoritar PNL-UDMR şi ar urma să ceară conducerii PNL o flexibilizare a mandatului de negociere.

”Vom discuta în partid flexibilizarea mandatului şi leadershipul partidului trebuie să vină cu propunerea de a flexibiliza mandatul”, a transmis Ciucă

sursa

Citeste si...