Extern

Poliția spaniolă a arestat 100 de presupuși membri ai bandelor, acuzați de contrabandă cu droguri din Maroc în Spania în bărci cu motor.

În raidurile din sudul Spaniei și din Franța, au fost găsite aproximativ 5.270 kg de canabis.

Banda este cunoscută sub numele de Monparlet, a declarat Garda Civilă într-un comunicat .

Suspecții au transportat drogurile pe uscat folosind râul Guadalquivir din Spania, apoi i-au deghizat în camioane cu fructe pentru a conduce spre Franța.

Apoi, ei ar furniza dealerii din toată Europa.

Au fost localizate aproximativ 5.040 kg de hașiș (rășină) și 230 kg de marijuana (buruieni).

Poliția a declarat că rețeaua extinsă de criminalitate organizată are o „infrastructură puternică” pentru a desfășura activități criminale „pe toată coasta Andaluziei” și că există chiar o echipă dedicată care să se asigure că bărcile cu motor sunt mereu alimentate și gata de plecare.
O ramură a organizației a lansat bărcile în josul râului Guadalquivir, alta a trimis droguri în Europa în camioane dintr-un depozit situat în Dos Hermanas și o a treia a efectuat sarcini de realimentare din porturile de agrement situate între La Línea și Manilva”, declarația Gărzii Civile spus.

Banda este de asemenea acuzată că a furnizat altor grupări criminale bărci, echipaje, alimente și combustibil.

În raiduri, ofițerii au confiscat, de asemenea, o pușcă falsă, un pistol paralizant, echipamente de navigație și comunicații și vehicule despre care se spune că au fost folosite pentru a contrabanda drogurile.

sursa

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *