Antena24.ro iti ofera Stiri din Romania,Stiri Diaspora,Ultimele Stiri din Romania,Ultimele Stiri Diaspora – Antena24.ro.

Politica de Confidentialitate

Va aduc la cunostinta faptul ca domeniul antena24.ro nu apartine Trustului Intact Media Group.

Articolele postate aici, nu au absolut nici o legatura cu Intact Media Group.

Portalul antena24.ro este detinut de persoana fizica.

 

Mulţumiri tuturor celor care au contribuit prin informaţii, sugestii sau critici constructive la dezvoltarea acestui site web.

 

Logo antena24.ro,marca antena24.ro Antena24.ro – Toate Drepturile Rezervate!

Ce informații colectăm despre dumneavoastră:

Când accesați Antena24.ro, noi colectăm automat următoarele informații: date tehnice, precum Adresa Internet Protocol (IP), informațiile de conectare, tipul și versiunea de browser, setarea fusului orar, tipurile și versiunile extensiilor de browser (plug-in), sistemul de operare, tipul și marca dispozitivului mobil, locatia in care va aflati ( Tara si Localitatea), Aceste date pot fi colectate și prelucrate în numele nostru prin fişierele de tip cookie ale terțelor părți.

Când accesați Antena24.ro, noi mai colectăm automat datele despre vizita dumneavoastră: URL-urile complete, clickurile făcute către, prin și de la Antena24.ro, inclusiv data și ora, informațiile pe care le-ați căutat, articolele citite, categoriile de articole accesate, timpii de răspuns al paginilor, erorile de descărcare, durata vizitelor pe pagini, vizionarea conținutului video, numărul mediu de articole vizualizate pe website-ul nostru, derularea, clickurile și trecerile de mouse pe paginile noastre, datele despre comportamentul utilizatorilor și orice număr de telefon sau orice adresă de e-mail folosite pentru a contacta.

În unele cazuri, obținem datele dumneavoastră cu caracter personal de la terțe părți, precum parteneri de afaceri, subcontractanți de servicii tehnice, de plată și de livrare, agenții de publicitate, furnizori de servicii de analiză, furnizori de servicii de cercetare de piață, agenții de informații privind creditele. În astfel de cazuri, vă vom furniza toate informațiile relevante despre prelucrare cât mai curând posibil, dar în orice caz nu mai târziu de o lună de la obținerea datelor dumneavoastră cu caracter personal.

De asemeni, ocazional, putem sa colectăm și sa prelucrăm datele cu caracter personal atunci când interacționați cu noi. De exemplu, informațiile pe care le furnizați atunci când vă abonați la serviciile noastre, participați la activitățile de comunicare socială de pe website-ul nostru sau când raportați o problemă legată de website-ul nostru. Aceste informații pot include numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, descriere personală și fotografie, vârsta, data nașterii și sexul, dar și alte date, după caz.

Nu vom colecta sau prelucra date sensibile, precum originea rasială sau etnică, viața sau orientarea sexuală, opiniile politice, confesiunea religioasă. Excepție fac situațiile în care acest tip de date sunt relevante pentru un anumit scop în care prelucrăm datele cu caracter personal, suntem obligați să facem acest lucru de lege sau dacă ne-ați furnizat consimțământul dumneavoastră explicit în mod separat.

În cazul în care ne furnizați date cu caracter personal, inclusiv date sensibile, prin interacțiunea dumneavoastră cu website-ul nostru sau prin corespondența cu noi, din proprie voință și nu la cererea noastră, noi le vom șterge din sistemele noastre dacă nu considerăm că prelucrarea lor este necesară pentru un scop legitim. Dacă ați făcut aceste date publice, noi le vom șterge de pe website-ul nostru numai dacă legea impune astfel sau dacă nu dorim să le păstrăm.

Close