Actualitate

Politisti batuti cu propriul baston

Imagini ireale pe strada unui oraș din țară. Trei polițiști, printre care și o femeie, au fost loviți cu propriul baston de către un bărbat în vârstă de 59 de ani. Acesta este acum acuzat de distrugere și ultraj.

Totul s-a întâmplat într-un cartier din Brăila, titrează jurnaliștii de la obiectivbr.ro. Echipajul de poliție a fost chemat de vecini pentru a-l potoli pe bărbatul pus pe scandal.

Doar că acesta a deveni recalcitrant, ba chiar violent în momentul în care echipajul format din doi bărbați și o femeie a încercat să-l potolească.

S-a pornit o bătaie în toată regula.

Într-o filmare făcută la fața locului de un martor se vede cum un polițist folosește tonfa din dotare în lupta corp la corp cu individul pus pe scandal.

Se pornește o bătaie în toată regula, învălmășeala mutându-se pentru moment într-o curte, iar câteva secunde mai târziu revine în stradă. Unul dintre polițiști îl împunge cu tonfa pe oponent, însă acesta reușește să i-o smulgă din mână, moment în care cei doi agenți bărbați se îndepărtează rapid, lăsând-o descoperită pe colega lor, care, aflată chiar lângă scandalagiu, este lovită puternic în spate.

Potrivit unui alt martor, bărbatul în vârstă de 59 de ani a mai fost internat la Psihiatrie.

Potrivit IPJ Brăila, bărbatul este acum cercetat pentru distrugere și ultraj.

sursa

Citeste si...

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește Antena24 pe: Google News