Publicatia Antena24.ro.

Ponta si Tariceanu se aliaza in campania electorala


ALDE şi PRO România depun duminică la BEC protocolul de constituire a alianţei electorale dintre cele două formaţiuni, pentru a-l susţine la alegerile prezidenţiale pe Mircea Diaconu.
Alianţa Liberalilor şi Democraţilor a încheiat cu PRO România, pe 28 august, protocolul de constituire a unei alianţe electorale în vederea susţinerii candidatului Mircea Diaconu la alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Campania electorală va fi coordonată de Norica Nicolai şi Sorin Câmpeanu şi vor fi stabilite grupuri de sprijin la nivel judeţean.

Protocolul pentru constituirea alianţei electorale a fost semnat de liderii ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, respectiv al PRO România, Victor Ponta.

Sursa

FacebookTwitterOdnoklassnikiLinkedInShare


Citeste si...


Romania in alerta maxima! Coronavirus a aparut si in Romania. Italianul infectat s-a plimbat prin tara

Romani au intrat deja in panica, incat golesc magazinele si se pregatesc de ce este mai rau, deoarece virusul a intrat in Romania din cauza italianului infectat care s-a plimbat cinci zile in anumite zone, avand contact cu multe persoane, relateaza wowbiz.ro. Acest barbat din Italia, cu varsta de 71 de ani s-a intors...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro