Actualitate

Poveste reala si infioratoare! Elevele de liceu, drogate şi exploatate într-un club din Bacău. Un ofiţer de poliţie, au participat!

Poveste reala si infioratoare! Elevele de liceu, drogate şi exploatate într-un club din Bacău. Un ofiţer de poliţie, au participat!Caz inedit in Romania, niste eleve au  fost drogate si puse intr-un club sa se prostitueze, la acest caz a facut parte si un ofiter de politie, relateaza b1.ro.

„Imagini șocante au fost făcute publice dintr-un club din Bacău, acolo unde eleve de liceu erau drogate şi exploatate de un om de afaceri, care înregistra orgiile la care luau parte oameni cu funcţii importante din oraş.

Printre cei implicaţi, se numără şi un ofiţer de poliţie. În acest dosar au fost arestate deja trei persoane, printre care patronul clubului, poliţistul şi un al treilea suspect”, informează B1 TV.

În imagini se poate observa cum o elevă se filmează în timp ce dansează lângă Adrian Vasile Ardeleanu, un ofițer de Poliție din Bacău. Bărbatul profită de starea adolescentei, care era cel mai probabil sub influenţa drogurilor, şi o atinge în zonele intime.

Totul s-ar fi întâmplat în clubul secret din Bacău, care ziua funcţiona ca o fabrică de bulion. Noaptea, însă, se transforma în club, cu lumini, canapele şi chiar o bară de striptease.

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *