Social

Povestea unei tinere a problemei intime: „M-am culcat cu 130 de bărbaţi până la 28 de ani, inclusiv cu patru într-o zi”

Povestea unei tinere a problemei intime: “M-am culcat cu 130 de bărbaţi până la 28 de ani, inclusiv cu patru într-o zi”O tanara isi povesteste problema intima, Frankie o femeie foarte plina de viata din Marea Britanie, ii place enorm sa intretina relatii intime, si spune ca s-a culcat cu 130 de persoane, inainte de a implini varsta de 28 de ani, relateaza a1.ro.

Tanara sustine ca intr-o zi obisnuita a facut amor cu patru barbati diferiti, mai spune ca ea este dependenta de relatiile intime, si este dornica sa faca acest lucru zi de zi.

„Era o aşa mare prioritate pentru mine încât îmi făceam planuri în timpul serviciului”, a declarat ea, citată de publicaţia The Sun.

Dupa aceste actiuni ale tinerei, s-a lasat cu urmari, deoarece a intalniti si barbati mai salbatici in pat, care a inceput s-o afecteze psihic si emotional.

A dezvoltat o depresie severă, a intrat în contact cu boli cu transmitere sexuală și chiar a rămas și însărcinată. Ulterior, Considine a fost diagnosticată cu dependență de sex.

„Sunam la muncă şi spuneam că sunt bolnavă sau anulam întâlniri cu prietenii dacă ştiam că pot face sex..”, a spus ea.

„Am fost mereu plinuţă, mai mare decât prietenele mele, iar viaţa mea a fost dificilă.

Aşa că bănuiesc că atunci când am primit atenţie sexuală, am devenit dependentă de ea”, a mai spus aceasta, care a început să-și caute posibiliparteneri sexuali pe internet de la vârsta de doar 14 ani.

„Dependenţa sexuală este o tulburare psihologică ce include neglijarea activităţilor sociale sau a sănătăţii personale, încercarea repetată de a controla comportamentul sexual fără succes şi acceptarea comportamentului sexual în ciuda consecinţelor negative.“, spune psihologul Janna Dickenson.

 

Citeste si...

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *