Politica

Premierul Florin Cîțu, imi este si mie dor sa merg la un concert, la mare sau sa beau o cafea la terasa.

Premierul Florin Cîțu a postat o înregistrare VIDEO, marți, pe contul său de Facebook, în care face un nou apel la vaccinarea anti Covid-19 a populației, prezentând câteva dintre avantajele care vor apărea pentru cei imunizați cu un ser.

Videoclipul postat de Cîțu pe rețeaua de socializare este un fragment filmat în timpul unui concert Metallica, iar șeful Guvernului spune, în mesajul său, că îi este dor să meargă la concerte.

Metallica a concertat ultima dată în România în 2019, într-un show susținut la București.

”Sunt câteva lucruri pe care cu toții le așteptăm pentru sezonul estival. Este clar că putem vorbi de fără mască pe plajă, de exemplu, fără mască dacă mergem la munte, în drumeție, etc. Dar putem să vorbim şi de lucruri sau de facilități, să îi spunem aşa, pentru persoanele vaccinate. Putem să vorbim, de exemplu, de restaurante, care pot să ajungă la capacitatea de 100% cu persoane vaccinate. Vreau să ne reluăm activitățile de dinainte de pandemie cât mai repede. Îmi este și mie dor să merg la concerte, la mare sau să beau o cafea pe terasă, relaxat.” – a transmis premierul Florin Cîțu.
sursa

Citeste si...