Premierul Orban: “Există terase de fiţe unde nu se respectă reguli nici de către personal”


Premierul Orban Există terase de fiţe unde nu se respectă reguli nici de către personal

Premierul Orban Există terase de fiţe unde nu se respectă reguli nici de către personal

Premierul Ludovic Orban a anunţat că autorităţile ar putea recurge la această măsură dacă nu se respectă regulile de protecție sanitară.
Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la videoconferinţa cu prefecţii desfăşurată la Ministerul de Interne, că ne confruntăm cu o creştere îngrijorătoare a numărului de cazuri de COVID-19 şi a cerut intensificarea controalelor.

“Sunt unele cluburi care, după părerea mea, ar trebui să fie închise. Va trebuie să ne gândim foarte serios dacă nu luăm măsuri ca în alte țări ca după ora 22 -23 să se închidă. Dacă nu avem capacitatea să îi aducem la respectarea regulilor va trebui să luăm astfel de decizii”, a spus premierul Ludovic Orban, la o şedinţă cu ministrul de Interne, Marcel Vela, la care au luat parte prin sistem videoconferință prefecții, șefii structurilor MAI și ai celorlalte instituții și autorități cu atribuții în gestionarea situației generate de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19.
„Fiind într-o situatie de cumpănă suntem într-un moment în care ori cresc cazurile, ori reuşim să stăvilim epidemia”, a mai spus Orban.

sursa


Citeste si...

loading...
Accident devastator in Focsani. O femeie a decedat dupa ce sa lovit de un camion!

Accident devastator in Focsani. O femeie a decedat dupa ce sa lovit de un camion!

Accident devastator astazi dimineata in Focsani, unde un camion si o masina s-au lovit din plin, prin care s-a soldat un deces, in urma lovituri puternice, relateaza spynews.ro. Incidentul grav s-a produs pe drumul care leagă Focşani de Boloteşti. „În această dimineață la ora 8.18, prin apel 112, a fost...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *