Politica

Premierul României s-a vaccinat public împotriva COVID

”Nu am simțit nimic. Mă bucur că m-am vaccinat”

Florin Cîțu se va vaccina public împotriva COVID sâmbătă, 16 ianuarie, începând cu ora 12:00, la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”, în etapa a doua a campaniei de vaccinare.
Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat împotriva COVID, la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila”.

”Foarte ușoară această vaccinare, chiar nu am simțit nimic. Nu mi-am dat seama când s-a terminat vaccinul, mă bucur că m-am vaccinat. Am văzut că românii doresc să se vaccineze. Rămânem la același obiectiv, peste 10 milioane de români vaccinați până în septembrie”, a declarat Florin Cîțu.
”Se lucrează non-stop la platformă, foarte mulți români doresc să se vaccineze. Cum vor apărea și alte vaccinuri, vom lua și mai multe ca să îi vaccinăm pe toți românii. Ținta este să ajungem la peste 10 milioane de români vaccinați, din acest motiv am luat cele opt milioane de vaccinuri. Este ținta noastră și ne vom ține de ea până în septembrie” , a mai precizat acesta.

”Am depășit momentul cel mai greu, cel al dezinformării că românii nu vor să se vaccineze. Românii vor și ne vom asigura că se vor vaccina” , a încheiat premierul.

Premierul României se vaccinează public împotriva COVID. Startul etapei a doua de vaccinare COVID din România a fost dat de președintele Klaus Iohannis. În cadrul acestei etape se vor vaccina persoanele peste 65 de ani, cetățenii cu grad ridicat de risc, dar și cei care lucrează în domeniile esențiale.

sursa

Citeste si...