Publicatia Antena24.ro.

Presedintele Romaniei va lua masuri impotriva virusului coronavirus: “Convoc CSAT miercuri pentru coronavirus”


Presedintele Romaniei va lua masuri impotriva virusului coronavirus: “Convoc CSAT miercuri pentru coronavirus”Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis va lua masuri urgente in legatura cu virusul ucigator coronavirus in tara, relateaza wowbiz.ro.

Astazi a facut un anunt pentru romani, cu privire la acest virus, a declarat ca inca nu este nici un caz pana in acest moment, dar va convoca Consiliul Suprem de Aparare a Tarii.

„Azi avem două teme: coronavirus și procedurile din Parlamentul Europei” a anunțat președintele la începutul declarațiilor de presă de astăzi, potrivit Digi 24.

„Lucrurile s-au schimbat rapid în ultimele zile, în special în Italia.

Situația generează multă îngrijorare.

Vreau să fiu foarte clar: nu avem niciun caz de coronavirus înregistrat în România până în prezent”, a spus Klaus Iohannis.

„Se suspendă cursurile până săptămâna viitoare în toată universitatea, iar în cazul în care nu va fi coronavirus, ceea ce sperăm cu toţii, cei din conducere se vor întâlni din nou şi vor lua o decizie. Până când nu aflăm exact ce are, nu va avea loc niciun curs”, a declarat pentru Mediafax, Iulian Ţimpea, purtătorul de cuvânt al UCB Târgu-Jiu.

 


Citeste si...

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Anunt oficial! Romanii primesc 200 de euro. Iata cine se incadreaza!

Veste buna in acest an, elevii cat si studentii romani, au dreptul de a cere de la stat bani, precum este programul “Euro 200”, relateaza kanald.ro. Acest program a fost pun in in aplicare recent, iar cererea se poate obtine de la scoli, licee si universitati, la jumatate luna april. Documentul publicat...

Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro