Publicatia Antena24.ro.

Presedintele Romaniei va lua masuri impotriva virusului coronavirus: “Convoc CSAT miercuri pentru coronavirus”


loading...

Presedintele Romaniei va lua masuri impotriva virusului coronavirus: “Convoc CSAT miercuri pentru coronavirus”Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis va lua masuri urgente in legatura cu virusul ucigator coronavirus in tara, relateaza wowbiz.ro.

Astazi a facut un anunt pentru romani, cu privire la acest virus, a declarat ca inca nu este nici un caz pana in acest moment, dar va convoca Consiliul Suprem de Aparare a Tarii.

„Azi avem două teme: coronavirus și procedurile din Parlamentul Europei” a anunțat președintele la începutul declarațiilor de presă de astăzi, potrivit Digi 24.

„Lucrurile s-au schimbat rapid în ultimele zile, în special în Italia.

Situația generează multă îngrijorare.

Vreau să fiu foarte clar: nu avem niciun caz de coronavirus înregistrat în România până în prezent”, a spus Klaus Iohannis.

„Se suspendă cursurile până săptămâna viitoare în toată universitatea, iar în cazul în care nu va fi coronavirus, ceea ce sperăm cu toţii, cei din conducere se vor întâlni din nou şi vor lua o decizie. Până când nu aflăm exact ce are, nu va avea loc niciun curs”, a declarat pentru Mediafax, Iulian Ţimpea, purtătorul de cuvânt al UCB Târgu-Jiu.

 Citeste si...


Microsoft consideră o urcare de 775 la sută în utilizarea serviciilor cloud datorită distanțării sociale

Microsoft consideră o urcare de 775 la sută în utilizarea serviciilor cloud datorită distanțării sociale

Cu orice noroc, rețelele de comunicații vor rămâne sub stresul adăugat, deoarece această pandemie continuă să se joace. Pentru mulți, Internetul este un ultim vestigiu al sănătății în aceste momente incerte și o modalitate de a menține salariile de plată. Dacă Internetul începe să eșueze sub...


Daca ai informatii,referitoare la aceasta stire,lasa un comentariu,s-au scrie-ne pe info@antena24.ro